Sameer deler ut gratis frukt

Av

Coop Prix i Geithus deler ut gratis frukt i desember.

DEL

Det skriver butikkjeden i en pressemelding. Dette er til barn som er med voksne på handletur.

Kanskje permanent

- Ved å gjøre frukt og grønnsaker mer tilgjengelig for barna, håper vi at de også spiser mer. Kanskje prøver barna en spennende frukt de ikke har smakt før, og får seg en ny favoritt, sier Sameer Nazari, butikksjef i Coop Prix Vestfossen.

I desember blir det derfor gratis frukt og grønnsaker til barn i Coop Prix-butikker over hele landet. Om ordningen blir en suksess vil dagligvarekjeden vurdere å gjøre tiltaket permanent. 

-  Coop har signert Helsedirektoratets Intensjonsavtale for et sunnere kosthold, og vi har forpliktet oss til å arbeide for at norsk hverdagskost blant annet skal inneholde mer frukt og grønnsaker. Da er det viktig for oss å gjøre det enkelt for kundene våre, som er de som eier oss, å ta sunne valg, sier Nazari i pressemeldingen.

LES OGSÅ: – Rart å være flyktning i Norge 

Sunnere jul

Et utvalg Coop Prix-butikker har allerede delt ut gratis frukt og grønnsaker til barn i noen uker, og har fått positive tilbakemeldinger fra kundene. Nazari har stor tro på at ordningen vil bli godt mottatt av kundene også ved Coop Prix Geithus.

- Man skal selvsagt få kose seg i desember, men vi håper vi kan hjelpe til med å skape gode spisevaner for barna. Vi ønsker å legge til rette for en litt grønnere og sunnere jul, sier han.

Artikkeltags