En person satt fastklemt

KRAFTIG SMELL: Ulykken har skjedd på riksvei 35 ved Kjemperudmyra.

KRAFTIG SMELL: Ulykken har skjedd på riksvei 35 ved Kjemperudmyra. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fløyet til Ullevål sykehus etter møteulykke på riksvei 35.

DEL

En mann i 30-årene fra Modum satt fastklemt i den ene ulykkesbilen på riksvei 35 tirsdag formiddag. Han ble først behandlet av lege på ulykkesstedet før han ble fløyet til Ullevål sykehus. Skadeomfanget er ukjent.

Den andre bilen ble ført av en mann i 60-årene. Han ble kjørt til legevakten ved Ringerike sykehus.

– Det er altfor tidlig å si noe om ulykkesårsak, men det var glatt og delvis isete på veibanen, har vi fått opplyst, sier operasjonsleder Ole Kristian Bekkedal i politiet.

Ulykken skjedde på riksvei 35 ved Kjemperudmyra, omtrent midt mellom Furumo og avkjøringen til Vikersund sør ved 10.30-tiden tirsdag.

Flere helikoptere

To ambulansehelikoptere er rekvirert til ulykken. Det er også et politihelikopter, som var i nærheten, på stedet. Bare det ene legehelitopteret landet på ulykkesstedet.

Den første meldingen gikk ut på at trafikkulykken hadde skjedd ved Katfoss i Geithus, men ulykken har skjedd nærmere Vikersund.

Det er lange køer på hver side av ulykkesstedet. Trafikk fra Åmot oppfordres til å kjøre av ved Katfoss, mens trafikken nordfra bes kjøre av ved Vikersund Sør og følge gamleveien gjennom Geithus mot Katfoss.

Artikkeltags