Moing blir ny leder for Veidekke Bygg i Buskerud

BLIR LEDER: Gro Brathovde tar første november over som distriktsleder for Veidekke Bygg i Buskerud.

BLIR LEDER: Gro Brathovde tar første november over som distriktsleder for Veidekke Bygg i Buskerud. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Gro Brathovde tar første november over som distriktsleder for Veidekke Bygg i Buskerud.

DEL

Brathovde fra Modum har jobbet i Veidekke i 19 år og kommer fra stillingen som avdelingsleder i Drammen. Hun tar over etter Marius Plünnecke, som blir økonomidirektør i Veidekke Anlegg. Dette opplyser Veidekke i en pressemelding.

Gro Brathovde er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en rekke kurs og sertifiseringer i tillegg. Hun er også sertifisert innen VDC (Virtual Design & Construction) fra Stanford University i California.

Har jobbet med Fjordbyen Atrium

Hun startet sin karriere som rådgivende ingeniør bygg i Hovde prosjektering AS, før hun kom til Veidekke i 1999. Her har hun jobbet som prosjekteringsleder, prosjektutvikler, prosjektleder og de siste par årene som avdelingsleder.

Brathovde har hatt lederoppgaver i en rekke byggeprosjekter for offentlige og private kunder, blant annet Hønefoss senter, Gulskogen senter, Strømsø senter, Fjordbyen Atrium i Vikersund og miljøprosjektet Landøya skole i Asker.

Bred og solid erfaring

– Jeg er veldig glad for at Gro takket ja til å ta over stafettpinnen som distriktsleder i Buskerud. Gro har opparbeidet seg en bred og solid erfaring og kompetanse og har de egenskapene som er avgjørende for å lede og videreutvikle vår sterke byggevirksomhet i Buskerud. Samtidig takker vi Marius Plünnecke for den gode jobben han har gjort og ønsker ham lykke til videre i Veidekkes anleggsvirksomhet, sier direktør Hallgeir Schanche i Veidekke Bygg Øst.

Artikkeltags