Erik og Karianne inviterer til «Børning» på Eikvang

BURNING: Karianne Pedersen og Erik Mayrhofer i Modum Bygdeungdomslag, inviterer lørdag til drive in kino, hvor filmen Børning står på plakaten.

BURNING: Karianne Pedersen og Erik Mayrhofer i Modum Bygdeungdomslag, inviterer lørdag til drive in kino, hvor filmen Børning står på plakaten. Foto:

Lørdag arrangerer Bygdeungdomslaget til drive in-kino på Simostranda.

DEL

Modum Bygdeungdomslag slår lørdag til med drive in kino, og på plakaten står den norske filmen Børning.

– Vi har jobbet med prosjektet en god stund, og jeg gleder meg nå stort til å se Børning på storskjerm ute til helgen, sier leder i bygdeungdomslaget, Erik Mayrhofer.

5x10 meter

Han forteller at den populære filmen vil bli vist på ett 5x10 meter stort lerret, og at det legges til rette for at den kan ses fra bilene på parkeringsplassen ved klubbhuset til Simostranda IL.

Men alle uten bil også er velkommen til å komme på forestillingen.

– De som ikke kommer i bil, oppfordrer jeg til å ta med seg campingstoler, slik at også de skal få en god og annerledes kinoopplevelse denne vårkvelden, smiler Mayrhofer.

– I kiosken frister vi med popkorn, baconcrisp og brus, tilføyer nestleder Karianne Pedersen.

Bygdeungdomslaget setter opp gratis transport med privatbiler fra skysstasjonen i Åmot, for dem som ikke har egen bil.

Håper på 100 kinogjester

– Jeg håper mange finner veien til Eikvang lørdag, og at vi blir minst 100 stykker som samles for å se Børning denne kvelden, sier Pedersen.

– Portene åpner to timer før forestillingen starter, slik at det også vil bli godt med tid til å slå av en prat med kjente, før filmen ruller i gang, sier Mayrhofer.

Han forteller at det lønner seg å forhåndskjøpe billetter til drive in kinoen på appen Bizzy, men at det også blir salg av billetter i porten på lørdag.

Modum Bygdeungdomslag samarbeider med Modum kulturhus, ungdomsappen Bizzy og Bygdekinoen, om lørdagens kinoforestilling.

– Uten støtten fra dem hadde det ikke vært mulig for oss å arrangere drive in kino, så jeg vil gjerne takke dem for at de har stilt opp, sier Mayrhofer.

Ønsker flere medlemmer

Modum Bygdeungdomslag har i dag 22 aktive medlemmer, men ønsker seg flere medlemmer.

Lørdag håper de derfor, i forbindelse med kinoforestillingen, å kunne friste flere til å melde seg inn i bygdeungdomslaget.

– I år arrangeres det stort landsstevne i Hof i Vestfold i juli, hvor medlemmer fra hele landet i alderen 16–30 år møtes. Bare det er grunn nok til å melde seg inn i Modum Bygdeungdomslag, smiler Mayrhofer.

Artikkeltags