Flotte vinterferieforhold i fjellet

DRØMMEFORHOLD: Mona Olsen (f.v.), Helene Woll og Anne Kodalen ved Haglebu Fjellstue, forteller om drømmeforhold på Haglebu.            – I går var det 15 varmegrader i solveggen, så alt ligger nå til rette for en flott vinterferieuke, sier en blid Olsen.      Foto: Boel Kristin Støvern

DRØMMEFORHOLD: Mona Olsen (f.v.), Helene Woll og Anne Kodalen ved Haglebu Fjellstue, forteller om drømmeforhold på Haglebu. – I går var det 15 varmegrader i solveggen, så alt ligger nå til rette for en flott vinterferieuke, sier en blid Olsen. Foto: Boel Kristin Støvern Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

– Her er det snø nok og det er «trikkeskinner» i skiløypene, sier Mona Olsen ved Haglebu Fjellstue i Sigdal

DEL

I går var det 15 varmegrader i solveggen på HaglebuNeste uke er det vinterferie i Midtfylket og selv om det er lite snø i lavlandet er det mer enn nok snø i høyden.

– Om du ønsker deg ut på ski i vinterferien er det nå helt nydelige forhold i løypene på Haglebu og resten av Norefjell, sier Mona Olsen, ved Haglebu Fjellstue.

Hun frister også med flotte forhold i alpinbakken og i skateparken ved Haglebu Skisenter.

Fjellstua holder åpent alle dager i vinterferien, og i kveld er det country-kveld, med selveste Ottar «Big Hand» Johansen».

Les også: Færre planlegger ferier i år

Dras til topps

– På Haglebu arrangeres det catskiing hver dag. Hvor beltevogna drar opp folk på ski til Haglebunatten, slik at de deretter kan få en flott nedfart på egen hånd, sier Guro Storebraaten ved Sigdal og Eggedal Turistservice.

Hun forteller også om flotte pilkeforhold på Haglebuvannet nå i vinterferien.

– Agn er å få kjøpt på Haglebu Turistsenter, sier Storebraaten.

Silkeføre på Norefjell

På Norefjell kan Geir Bottolfs også fortelle om ypperlige forhold.

– Det er snø nok i alle våre 28 nedfarter, og det er hundrevis av kilometer med oppkjørte skiløyper på fjellet. Det er bare å komme seg til fjells i vinterferien oppfordrer han.

Ved Norefjell Ski og Spa kan du i vinterferien prøve deg i klatreveggen innendørs, og de tilbyr også yoga-timer for dem som trenger å slappe av etter en lang dag ute i skisporene.

Les også: Victoria (3) på skiskole

Flotte løyper på åsen

Beveger vi oss nedover i distriktet er det på Øståsen og i skogene i Øvre Eiker fortsatt gode skiforhold og mange flotte skiløyper som kan brukes i vinterferien.

Les også: Gikk etter vaffelukta

Deler ut gratis heiskort

Sparebank 1 Modum feirer sitt 175-års jubileum, med i vinterferiene å spandere gratis inngang på skøytebanen på Furumo på dagtid mandag, onsdag og fredag. I tillegg deler banken ut gratis heiskort i alpinbakken i Vikersund tirsdag og torsdag kveld.

Artikkeltags