Se hvem som vant DAB/FM-radioene

TAKKER FOR HJELPEN: - Før helgen ba vi leserne om hjelp til å få flere Facebook-venner, og responsen har vært overveldende. Vi har derfor godt og vel passert målet om 10.000 "venner", takker redaktør Knut Bråthen.

TAKKER FOR HJELPEN: - Før helgen ba vi leserne om hjelp til å få flere Facebook-venner, og responsen har vært overveldende. Vi har derfor godt og vel passert målet om 10.000 "venner", takker redaktør Knut Bråthen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bygdeposten har passert 10.000 facebookvenner, og fire av dem får nå hver sin flotte radio.

DEL

Før helgen ba vi våre lesere om hjelp til å få flere personer til å like Bygdeposten på Facebook, og responsen har vært overveldende.

– I løpet av få dager har vi fått 111 nye facebookvenner, og med det er målet om 10.000 «venner» passert med glans, smiler redaktør Knut Bråthen.

Belønnes med nye radioer

Han lovte i forrige uke at så snart Bygdeposten nådde 10.000 facebookvenner, så skulle fire av dem belønnes med en bærbar og oppladbar DAB/FM-radio.

– Det er derfor med stor glede vi har trukket ut radioer til fire av de 10.033 personene som nå liker Bygdeposten på Facebook, sier Bråthen.

Han forteller de heldige vinnerne kan hente hver sin flotte radio, ved å stikke innom Bygdepostens lokaler i Vikersund sentrum.

Vinnerne er: 

Eva Skaalien fra Åmot, som allerede i april 2010 begynte å følge Bygdeposten på Facebook.

Øyvind F. Kleven fra Vestfossen, som har fulgt Bygdeposten siden februar 2013.

Kine Kollerud fra Åmot, som har vært venn med oss siden september 2015.

Ranveig Vatnås fra Solumsmoen, som så seint som mandag klikket seg inn for å følge Bygdeposten på Facebook.

Hyggelig overraskelse

– Å vinne en radio var en hyggelig overraskelse, og den vil komme godt med. For jeg har i dag kun en stasjonær radio på kjøkkenet, sier Kine Kollerud.

Kollerud forteller Bygdeposten er førstevalget for å holde seg oppdatert, og at hun derfor følger godt med på både bygdeposten.no og på bygdepostens facebookside.

– Her finner jeg det jeg trenger av lokale nyheter, og nå som jeg har vunnet radioen, kan jeg også lese nyhetene til god musikk ute på terrassen, smiler Kollerud. 

Følgere i 44 land

Brorparten av dem som følger Bygdeposten på Facebook bor i Norge, men også personer fra 43 andre land blir oppdatert på våre lokale nyheter via Facebook.

Flest følgere utenfor landets grenser har vi i USA (50 personer), så følger Sverige (44), Danmark (35) og Spania (19).

Kvinner i stort flertall

Tall fra Facebook viser at godt og vel seks av ti av Bygdeposten facebookvenner er kvinner, mens kun 38 prosent er menn.

– Her har gutta virkelig noe å strekke seg etter, smiler redaktør Bråthen.

Artikkeltags