– Hurra, målet er nådd!

ØNSKER FLERE VENNER: Sjefen har fått solstikk og deler ut DAB-radioer til fire av Bygdepostens Facebook-venner når vi passerer 10.000 følgere. - Det for at de heldige skal kunne lytte til god musikk, mens de nyter våre rykende ferske lokale nyheter, smiler redaktør Knut Bråthen.

ØNSKER FLERE VENNER: Sjefen har fått solstikk og deler ut DAB-radioer til fire av Bygdepostens Facebook-venner når vi passerer 10.000 følgere. - Det for at de heldige skal kunne lytte til god musikk, mens de nyter våre rykende ferske lokale nyheter, smiler redaktør Knut Bråthen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

10.000 følgere på Facebook er mandag formiddag nådd!

DEL

Denne saken ble skrevet torsdag. Vi går snart i gang med å trekke ut vinnere av DAB-radioer.

Over 9.900 personer følger allerede Bygdeposten på Facebook, og målet er å passere 10.000 følgere i løpet av kort tid. Når den magiske grensen passeres, trekker vi ut fire heldige vinnere som får en flott oppladbar DAB reiseradio i gave.

– Når vi når målet, vil vi markere det med å belønne fire av Facebook-vennene våre med en flott oppladbar DAB-reiseradio, sier Bygdepostens redaktør Knut Bråthen.

Trenger din hjelp

Skal vi klare dette er Bygdeposten avhengig av din hjelp, og om du ikke allerede er venn med oss på Facebook, håper vi du vil bli det ved å trykke på «følg knappen» på vår Facebook-side.

– Det er heller ingen grunn til ikke å invitere dine egne venner til å like oss også, smiler Bråthen.

Gå ikke glipp av de lokale nyhetene

Ved siden av Bygdepostens egen nettside bygdeposten.no, er Facebook et ypperlig sted å holde seg oppdatert på de siste lokale nyhetene fra Midtfylket.

– Om du følger oss vil du så snart vi publiserer en lokal hendelse eller nyhet få varsel om det på din egen Facebook-side. Dermed vil du ikke gå glipp av det som skjer lokalt, hvor enn du er i verden, sier Bråthen.

Kraftig digital vekst

Den siste tiden har antallet lesere på bygdeposten.no også økt kraftig, og daglig finner de så mye interessant på nettsiden at de klikker seg inn på hele 40.000 sider.

Bygdeposten er med det den desidert største lokale digitale nyhetsformidleren i Midtfylket.

– Det er vi svært stolte av. Derfor ønsker jeg når vi passerer 10.000 følgere, å belønne fire av våre Facebook-venner med en flott DAB-radio. Som de kan høre på, mens de leser de siste lokale nyhetene fra Bygdeposten, sier Bråthen.

Artikkeltags