Leif-Arne fikk ny sjefsjobb

Leif-Arne Steingrimsen.

Leif-Arne Steingrimsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Leif-Arne Steingrimsen (49) har takket ja til jobben som ny kommunalsjef for økonomi, innkjøp og eierskap i Øvre Eiker kommune.

DEL

(Eikerbladet) Han kommer fra stillingen som rådgiver med ansvar for å forberede økonomiplan og budsjett fra 2020 i Nye Drammen.

Steingrimsen har lang erfaring fra kommunal sektor, både som økonomisjef, assisterende rådmann og rådmann. Han har jobbet i flere bydeler i Oslo, samt i Svelvik kommune - hele tiden i skjæringspunktet mellom de kommunale tjenestene og økonomifaget. Kommunens nye økonomisjef er diplomøkonom fra BI, og har i tillegg hovedfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Han har også studert innovasjon, ledelse og demokrati. Steingrimsen bor i Drammen.

– Jeg ser fram til å få Leif-Arne på lederlaget i Øvre Eiker. Han blir en god støttespiller for meg og kommunens ledere i en tid med mange endringsprosesser og en krevende kommuneøkonomi, sier rådmann Trude Andresen.

Dagens økonomisjef, Toril V. Sakshaug, går etter eget ønske over i en prosjektstilling for å konsentrere seg om å profesjonalisere kommunens rolle som eier av selskaper og foretak, samt vårt arbeid i interkommunale samarbeid.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken