Godheten skal deles

GODHETSFESTIVAL: Stine Buxrud (f.v.), Britt Dahl, Ragnar Rosenlund og Åse-Berit Hoffart inviterer. 							                Begge foto: Privat

GODHETSFESTIVAL: Stine Buxrud (f.v.), Britt Dahl, Ragnar Rosenlund og Åse-Berit Hoffart inviterer. Begge foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Banker ditt hjerte litt ekstra for andre? Har du lyst til å hjelpe noen som trenger det? Da kan nyvinningen Godhetsfestival være noe for deg!

DEL

– Små ting gjort i kjærlighet vil forandre verden, det er mottoet til Godhetsfestivalen, sier Stine Buxrud i en pressemelding.

Hjelpe hverandre

Godhetsfestivalen har sitt utspring i Stavanger, men inntar 11.-13. juni også Modum. Det er menigheten som står bak festivalen, men det er slett ikke snakk om misjonering.

– Dette er godhet uten baktanke. Vi ønsker å koble mennesker som trenger litt hjelp med noen som har lyst til å gjøre noe hyggelig for andre, sier Buxrud.

Men hva slags hjelp er det så snakk om at det er mulig å få?

– Det kan være snakk om alt mulig. Hagearbeid, vask av hus, lage et måltid, hårklipp eller vask av bilen, sier Buxrud.

Gode hjelpere

Hva bilvasken angår har menigheten fått med seg gode hjelpere. Knive AS gir nemlig adgang til vaskehallen for gratis vask 11. juni.

– Vi har også fått støtte av Blaafarveværket, som sikrer gratis inngang for alle gutta på Sevalstunet. Etterpå har Sparebank 1 Modum sørget for at vi kan rive i til pizzafest.

Send tekst og bilder «

Har du en god historie, eller opplevd noe spennende du vil dele med Bygdepostens lesere? Hjelp oss å dekke hele Midtfylket!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken