Har noen sett Ella (6)?

SAVNET: Ella (6), som er en Jakt Cocker Spaniel-tispe, er savnet etter at hun stakk av fra Høgevarde turisthytte lørdag.

SAVNET: Ella (6), som er en Jakt Cocker Spaniel-tispe, er savnet etter at hun stakk av fra Høgevarde turisthytte lørdag. Foto:

Jakt Cocker Spaniel-tispa ble borte fra Høgevarde turisthytte lørdag 6. april.

DEL

Eierne har søkt med helikopter over fjellområdene på både Sigdal og Krødsheradsiden av Norefjell, men uten resultat.

Det er også hengt opp savnetlapper på Noresund, Tempelseter, Eggedal, Haglebu, Bromma, Flå, Høgevarde hyttefelt og Gulsvik. Familien gjør alt for å finne igjen familiens kjæledegge.

Den seks år gamle Jakt Cocker Spaniel-tispa, som lyder navnet Ella er fortsatt savnet etter en tur til Høgevarde Turisthytte lørdag.

Hun er chippet og hadde skilt i halsbåndet med telefonnummer da hun forsvant.

Glad hund

– Hun logrer med hele kroppen når vi møte ukjente mennesker på tur, og viser tydelig at hun er glad for å møte deg, selv om du egentlig er ukjent. Vi savner henne voldsomt, og er veldig bekymret for at hun skal ligge skadet i fjellet et sted. Fjellet er så stort, og Ella er så liten. Det er umulig å vite hvor man skal lete. Derfor ønsker vi å be alle om å være våre øyne der de der. Forhåpentligvis vil hun oppsøke noen snille mennesker et sted, forteller Rita Hovind.

Hun fortsetter å beskrive hunden:

– Selv om Ella er en kosehund så er hun samtidig er tøff turkamerat som ikke går av veien for en fjelltur i skikkelig ruskevær. Hun elsker å være ute i skog og mark, sover ute med oss under åpen himmel eller i hengekøye, og er ikke redd for noen ting tror jeg. Der ute i mørket er det bare masse spennende hun vil oppleve. Hun er godt trent, og kan løpe langt. Vi tror derfor hun kan ha kommet langt av gårde på sin ferd allerede, og ber alle om å være oppmerksomme selv om de ikke bor i nærmeste område.

Eierne kan kontaktes på 975 55 012 eller 97975855. Politiet er også blitt varslet.
 

Artikkeltags