Gå til sidens hovedinnhold

– Har allerede funnet én eier

Artikkelen er over 5 år gammel

Savner du en paraply, en genser eller kanskje en brille? Da er det mulig du glemte den i kirken.

– Den lilla t-skjorta kan jeg ha kommet i skade for å utvide, ja. Det føltes litt som en skidress eller våtdrakt når jeg skulle få den på, sier Runar Liodden.

Han publiserte fredag formiddag en rekke bilder av seg selv og kirketjener Lina Holberg ikledd og holdene på diverse gjenglemte gjenstander fra kirkene i Modum. Mye av det er tøy, men også paraplyer, vesker og briller ligger hos kirkens «hittegodskontor».

Fant eier raskt

Mye av det som vises fram på bildene har ligget lenge, forteller Liodden.

– Det var Lina som foreslo at vi kunne ikle oss det gjenglemte og vise det fram på sosiale medier. Det har allerede gitt utslag i at én person har tatt kontakt om en savnet gjenstand, sier kapellanen.

Denne personen forteller Liodden at var en av vårens konfirmanter, og ut fra størrelsen på klærne som vises fram på bildene er det lett å tro at kanskje flere konfirmanter savner tøy.

Ikke uvanlig

Liodden kan fortelle at det slett ikke er uvanlig at noe ligger igjen, enten det har vært en gudstjeneste eller en konsert i kirken.

– Særlig slikt som paraplyer er forståelig, da det kan ha sluttet å regne i løpet av tiden folk har vært i kirken. Men det er litt mer underlig at vi har funnet sko, mener Liodden.

Hvis du savner noe, bør du ta en titt på bildene og kontakte kirkekontoret i Åmot kirke for å få tilbake dine eiendeler.

Bildeserie

Gjenglemt i kirken

SE BILDER:

Kommentarer til denne saken