Gå til sidens hovedinnhold

Hæhres forbruk av brus ga 20.000 kroner til kreftsaken

Artikkelen er over 3 år gammel

Kontorleder Julie Myhre og lagerbas Bjørn Thore Kristiansen satte opp sekker i stativ for at tomgodset skulle komme til nytte.

Gjennom året har de ansatte i BetonmastHæhre Anlegg AS, tidligere Hæhre Entreprenør AS, drukket store mengder mineralvann.

Mandag overførte Myhre 20.000 kroner til kreftpoliklinikken ved Helgelandssykehuset avdeling Rana.

LES OGSÅ: Hæhre ligger best an

Samler alltid

Vikersund-entreprenøren har hovedentriprisen på E6 i Helgeland i Nordland.

– Ved alle større anlegg i konsernet gjør de det samme. Vi samler inn tomflasker og gir de til et veldedig formål. I Rana falt valget, naturlig nok, på kreftpoliklinikken ved sykehuset. Det er en viktig sak for flere av våre ansatte og derfor mente vi at det var et godt og riktig valg. Jeg har akkurat ringt dem for å informere om at pengene er på vei og de ble veldig glade, sier Myhre til Rana Blad.

Les også

Hæhre & Isachsen blir Eksperter

 

Må planlegge

Jobben med å samle inn, samt pante, flasker havner som regel på Bjørn Thore Kristiansen. Det er en jobb han gjør med glede.

– Det er jo ikke små mengder det dreier seg om og derfor må man planlegge litt. Vi har for eksempel lært oss at man panter ikke åtte sekker med flasker på en lørdag. Det har vi erfaring med. Vi tar det heller på torsdager, sier han leende.

Og ifølge Kristiansen blir det flere turer til panteautomaten i tiden som kommer.

– Det blir det garantert. Her oppe går det mye i mineralvann og det er hyggelig at andre får glede av panten. Vi fortsetter med å drikke brus og har nok en god slant til neste jul også, sier Kristiansen.

Les også

Hedret lokalbanken for suksessen

 

Kommentarer til denne saken