Endelig så geithusingene lyset

IKKE TRIVELIG I MØRKET: Solveig Bredesen (f.v.), Ingrid Sørlie, Ruth Bråthen, Unni Martinsen, Rolf Bredesen og Solveig Andersen ba om lys. Nå har de fått det.

IKKE TRIVELIG I MØRKET: Solveig Bredesen (f.v.), Ingrid Sørlie, Ruth Bråthen, Unni Martinsen, Rolf Bredesen og Solveig Andersen ba om lys. Nå har de fått det. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

1. desember ble det lys på Geithus. Nei, det var ikke julegrana som ble tent. Et annet lys ble tent, så innbyggerne slipper å være redde når de er ute i mørket.

DEL

Tidligere i høst brakte Bygdeposten ønsket om at alle de som krysser en mørklagt jernbaneovergang, ønsker seg lys. Både Bane Nor og teknisk i Modum kommune sa nei og mente at det ikke var deres ansvar.

LES OGSÅ: Syr nye superdrakter til OL-klare skøyteløpere på Geithus

Bli lys!

Det var Nette Amundsen, leder for Geithus Vel, som sa «Bli lys»!. Og det ble fullbrakt, som en skikkelig førjulsgave til geithusingene.

– Vi har bekostet lyssetting ved jernbaneovergangen mellom Bråtaveien og Utrimarkveien, etter at Bygdeposten omtalte saken, sier hun.

Mange å takke

Geithus Vel bekostet tremast, strømkabel og grave – og monteringsarbeidene som ble utført av MidtNett. Modum kommune stilte med brukt armatur, som har ligget på lager. De ga aksept på at masten kunne tilkobles til deres eget lysnett, forteller hun.

Geithuspatriot testamenterte alt han eide til Geithus Vel 

Artikkeltags