– Det handler bare om god service

RYDDIG: Stian Solbakken stiller høye krav til sine medarbeidere når det gjelder orden og service.

RYDDIG: Stian Solbakken stiller høye krav til sine medarbeidere når det gjelder orden og service. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Stian Solbakken har vært daglig leder ved Tess Vikersund i fem år, og kan med sikkerhet si at blide og serviceinnstilte medarbeidere som gir av seg selv er det som skal til for at kundene velger å komme tilbake.

DEL

– Nøkkelen for å lykkes i denne bransjen ligger i god service, og ikke i noe annet.

Og han nøler ikke med å si at folk ofte kommer og forteller ham at det er hyggelig å handle der. Han legger til at bedriften skaffer alt av drifts- og vedlikeholdsprodukter til andre bedrifter, og at Hæhre-konsernet er grunnpilaren i Vikersundbedriften som stadig utvider areal og ansatte.

Stians strategi har vært å reise ut og møte kunder. Mens de tidligere var en godt bevart «hemmelighet», er de i dag i stor vekst.

– Tess her på Tangen ble for 10år siden startet som en internbutikk for Hæhre. Nå er vi 10 ansatte med egne og dedikerte selgere ute i Modum, Sigdal og Krødsherad, forteller Stian, som på ingen måte vil ta æren alene for bedriftens framgang.

LES OGSÅ: Har flyttet alt «hjem» og ansatt ti

Mye pappa

Stian har vært alenepappa annenhver uke siden barna var små. Nå er de 11 og 14 år, og trenger som andre på den alderen, mye oppfølging. Ukene Stian har barna hos seg er han hverken tidligst på jobb om morgenen, eller jobber overtid, for da står barna i fokus hele uken.

– Jeg kobler godt av sammen med ungene, og jeg synes det er moro å være med dem ut på ting og følge med på hva de er opptatt av. Det føles godt, smiler Stian.

Tilhenger av orden

Stian liker å ha det rent og ryddig rundt seg, og blir litt «mobbet» av kollegene for sin hang til orden. Garasjen hans hjemme i Vikersund beskrives av kollegene som et eksempel til etterfølgelse, og beskrives som et rom hvor alt har sin faste plass.

Men selv om Stian liker å holde det pent og ordentlig rundt seg, finner han tid til å koble av fra absolutt alt. Det skjer aller helst når han mekker på en gammel Ford Escort.

– Å, jeg koser meg med å skru bil. Det er en eksakt kopi av bilen jeg kjøpte meg på 18-årsdagen, forteller Stian, som har planer om å få den på veien en gang. Men vet ikke når, for når sommeren kommer legger han oftere vekk skiftnøklene for å dra ut med båten på Tyrifjorden.

Stian Solbakken

  • Alder: 41 år
  • Bosted: Vikersund
  • Sivil status: Samboer
  • Aktuell: Daglig leder ved Tess Vikersund, som er en av 118 avdelinger i Norge.

Artikkeltags