Kom deg ut-dagen: DNT inviterer til familiekos

BÅLKAFFE: Det blir det fullt mulig å lage.

BÅLKAFFE: Det blir det fullt mulig å lage. Foto:

Søndag inviterer Den Norske Turistforening Drammen og omegn til Kom deg ut-dagen på Ormåsen i Øvre Eiker.

DEL

Kom deg ut-dagen er DNT sin nasjonale turdag, og det arrangert 175 arrangement over hele landet. Blant arrangementene i vårt fylke, er DNT Drammen og omegn sin familiekos som er det nærmeste.

To ganger i året

Kom deg ut-dagen arrangeres to ganger i året – i februar og september – i regi av Den Norske Turistforening DNTs medlemsforeninger, i samarbeid med Kiwi og Norsk Tipping,. Denne dagen ønsker de å gi en smakebit av friluftslivet, forhåpentligvis en smakebit som gir mersmak! Tilbudene er gratis, og i den grad det koster noe, så er prisen for aktivitetene kraftig subsidiert. Turledere og aktivitetsledere er med på alle arrangementene, de ordner med bål og griller og vi setter opp busser der det er nødvendig. Enkelte får denne dagen mulighet til å prøve noe de ikke har vært med på før!

Akebakke og bålpanne

På Ormåsen er det flott akebakke og nydelige skiløyper, natursti/turtipp med premie, bålpanne med mulighet for blant annet pinnebrødlaging og grilling av medbrakt mat, farging på snø, skilek, aking og spikking.

Det vil bli satt opp gratis buss fra Folkets Hus Krokstadelva og fra parkeringsplassen til Hokksund ungdomsskole til Ormåsen skole. Det er ikke nødvendig med påmelding. Alt er gratis, du treng bare å ta med deg varme klær og gode sko, inviterer DNT Drammen.

FLOTTE FORHOLD: På Ormåsen er det flott akebakke og nydelige skiløyper.

FLOTTE FORHOLD: På Ormåsen er det flott akebakke og nydelige skiløyper. Foto:


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken