Timer i en rus av luksus

Av

Kristin BK Sand nøt hvert sekund av Bygdepostens morsdagsgave, og etter syv timer hos Calma Beauty og Fitness følte hun seg som en ny person.

DEL

MODUM: – Jeg forventer ikke å få en slik morsdagsgave hvert år, men som premie har dette vært helt supert, sier Kristin BK Sand og glipper med de nye og lange øyevippene sine, før hun legger til:

– Bare så det er sagt, så ville jeg ikke byttet dette med rallykjøring eller noen timer i tråkkemeskinen oppe i Vikersundbakken, ler 41-åringen, som kan takke sin samboer Anders Lind og datteren Mia (ti) for at de sendte inn en morsdagshilsen til lokalavisen. Å bli trukket ut som vinner kom som en svært hyggelig overraskelse på fengselsbetjenten.

Saken fortsetter under bildeserien

Bildeserie

Slik ble Kristin ny

PT OG KLIPPEKORT: En time med personlig trener Arve Engebretsen skal bidra til at Kristin får enda bedre dreis på slegga. Og klippekortet på denne treningsformen, crosstraining, gleder hun seg veldig til å ta i bruk.

Fra hun steg inn i salongen klokken 14.00 til hun kunne gå ut derfra igjen i 19-tiden var hun innom en rekke behandlinger.

Hvordan var det å bli ny – fikk du mulighet til å bestemme den nye utgaven av deg selv? spør Bygdeposten.

– Ja, absolutt. Når det gjaldt håret ville jeg beholde lengden og ha det litt lysere. Så jeg fikk farget og stripet det. Siden jeg hadde undercut fra før, laget Elisabeth et kult mønster i det, forteller hun entusiastisk.

Timene som luksusdiva gikk fort. De lengste var da hun fikk vippeextension og måtte ligge i ro med øynene lukket i to og en halv time. Men Kristin følte at atmosfæren og miljøet rundt henne hadde en avslappende virkning.

– Resultatet ble jo så bra. Nå slipper jeg bruke maskara, smiler Kristin, som egentlig ikke er spesielt glad i å sminke seg. 

Etter en omgang med neglene hos Janina gjensto bare en runde med spraytan, det vil si en 15 minutters spraybehandling som gir kroppen en naturlig brunfarge som varer opp mot en uke.

Se på de neglene! utbryter Kristin, og beskuer de vakre hendene som har fått negler lakkert i fransk manikyr.

– Skal jeg fordele karakterer til de forskjellige behandlingene, så må jeg gi alle 1. plass. Nå er jeg klar for bryllup i Verdalen i Trøndelag, sier hun og gjør seg klar for siste runde, kroppspraying.

Artikkeltags