Avisene borte på veien

Lei seg: Knut Bråthen liker dårlig at avisene ikke blir levert som de skal.

Lei seg: Knut Bråthen liker dårlig at avisene ikke blir levert som de skal.

Artikkelen er over 3 år gammel

Dessverre har det ikke kommet ut aviser i Krødsherad torsdag heller. Avisa vil bli etterlevert fredag.

DEL

De to siste ukene har det vært store problemer med avisleveringen, spesielt i Krødsherad.

På lørdager har årsaken vært det nye distribusjonsselskapet Kvikkas, som ikke har klart å dele ut aviser til alle som skal ha den.

Men også i uken, når Posten har ansvaret for å distribuere ut avisene i Krødsherad, har det gått feil.

LES OGSÅ: – Det er et helvetes kaos

Borte

- Avisene blir borte på veien. Vi trodde vi hadde klart å finne feilen tirsdag, men så skjedde det samme igjen i dag. Ingen vet foreløpig hva som skjer, men avispakkene kommer ikke fram til Østlandsterminalen i Oslo. Derfra skal de via Hønefoss før de havner i postkassene til abonnentene våre i Krødsherad, sier daglig leder og redaktør Knut Bråthen.

LES OGSÅ: Beklager at lørdagsavisa uteble

Godskrevet

Han er fortvilet på abonnentenes vegne, og forstår at de er både sinte og frustrerte for at lokalavisa ikke kommer som den skal.

- Det jeg kan love er at det jobbes på høytrykk for å finne ut av dette. Jeg kan også love at alle abonnentene i Krødsherad blir godskrevet for leveringstrøbbelet som har vært de siste 14 dagene, sier Bråthen.

LES OGSÅ: – Jeg er fly forbannet

Blir etterlevert fredag

Etter gjennomgang av alle rutiner, er feilen nå funnet. Det har ikke blitt levert riktige adresselister fra Buskerud distribusjon til trykkeriet på Biri.

Torsdag formiddag ble feilen rettet. Nå trykkes et ekstra opplag av Bygdeposten slik at abonnentene i Krødsherad får etterlevert Bygdeposten fredag.

Husk eAvisa

Vi minner våre lesere om at dere har mulighet til å lese avisen elektronisk - den såkalte eAvisa. Dette er akkurat den samme avisa som kommer på papir. Den eneste forskjellen er at du kan lese den digitalt på PC, nettbrett eller mobil.

Har du ikke allerede registrert deg som bruker, kan du gjøre det ved å trykke her

Artikkeltags