– Møter skepsis mot å sponse russerevyen

BESTE VALGET: Revysjefene Henriette Nordheim (f.v.), Isabelle Crow og Alexandra Lind sier at det er viktig å støtte kreftsaken.

BESTE VALGET: Revysjefene Henriette Nordheim (f.v.), Isabelle Crow og Alexandra Lind sier at det er viktig å støtte kreftsaken. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi har fått noen positive svar. Men stort sett er de negative, for de forbinder russ med bråk og fyll. Dette er kultur og noe helt annet, og overskuddet av russerevyen går til Kreftforeningen.

DEL

Revysjefene Henriette Nordheim, Isabelle Crow og Alexandra Lind håper å få inn sponsorstøtte.

LES OGSÅ: Fra Brasil til Rosthaug

Tre forestillinger

– Det blir tre forestillinger i Modum kulturhus 7. og 8. april. «Finalerussen» er tittel. Fokus er at vi er det siste russekullet som er født på 1990-tallet, sier Henriette.

De forteller at billetter er lagt ut for salg. Noen er allerede solgt. De foreslår dette som en fin julegave til folk som "har alt".

Til kreftforeningen

Det blir sanger, parodier og hendelser fra 90-årene, pluss noe dagsaktuelt. De startet allerede i september med planleggingsmøter. Russen driver på med å skrive tekster. Ved nyttår er fristen for levering satt. Da blir det revysjefenes jobb å plukke ut de beste forslagene. De legger vekt på at alle innslag skal ha høy kvalitet.

Hvert år pleier overskuddet av revyen å gå til et godt formål. Denne gang var det stor enighet blant russen om at Kreftforeningen var det beste valget.

Artikkeltags