Gå til sidens hovedinnhold

Ny optimisme og gode utviklingsmuligheter i Modum framover.

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hvilke saker som behandles i kommunestyret sier mye om hva som skjer i Modum. I mandagens kommunestyret behandlet vi: To nye reguleringsplaner for boligområder. Det blir jobbet med flere nye boligfelter i Modum, disse to som ble vedtatt nå er private, og folk kan selv velge fritt hvilke bolig de vil ha.

Tre aktivitetssaker: Starter saken for mulige fotballbaner på Skredsvikmoen, dette er organisert breddeaktivitet Enduro- og trailanlegg på Vestre Spone, dette er organisert enkeltaktivitet og Workout-park i Åmot, dette er uorganisert aktivitet for alle som ønsker det.

Det ble gjort vedtak at hver enkelt elev i Modum-skolen skal få en digital enhet, elevene i Modum blir bedre rustet for framtiden. I disse usikre koronatider må alle få samme mulighet.

Det ble vedtatt en reguleringsplan som sikrer at Buskerud videregående skole fortsatt vil ha den beste landbrukslinja i vårt nye storfylke Viken. En trygghet for vi Modum vil beholde denne delen.

En del langsiktige strategisaker for å sikre god økonomi for kommunen framover: En helhetlig strategisak for Skredsvikmoen-området som startes når vi ser hvor staten vil bygge sitt første planfrie kryss på rv. 35 (R350). Dette vil vi se når NTP legges fram om cirka ett år. Den viktigste premissen for et godt, riktig og fornuftig resultat er selvsagt hvor av og påkjøringen for området vil komme.

Selv om «kaoskameratene» forsøkte å skape kaos i et teams- arrangert kommunestyre, beholdt vår gode ordfører roen. Når de mislyktes, prøver de å få gitt et inntrykk av kaos i møtet ved leserinnlegg og i sosiale medier i ettertid. Men jeg tror ingen, etter møtet, var i tvil om hvilke vedtak som gjaldt.

Dette må ha vært tidenes drømme-kommunestyre med mange gode utviklingssaker for innbyggerne i Modum. Det viser et optimistisk Modum framover. Ny politisk ledelse utvikler Modum trygt inn i framtiden.

Les også

Kaos i kommunestyret

Kommentarer til denne saken