Gå til sidens hovedinnhold

Nok et nytt smittetilfelle i Modum

Artikkelen er over 1 år gammel

Dermed er det i alt meldt om to smittede i Modum kommune i dag, begge med tilknytning til Modumheimen og avdeling B4.

I ettermiddag ble det kjent at en ny beboer på denne avdelingen er smittet. Det er Modum kommune som opplyser om dette på sin hjemmeside.

De blir testet hver tredje dag, og det var altså ny prøve som slo ut positivt. Heller ikke denne beboeren har symptomer eller sykdomstegn. Med denne er nå altså fire av åtte beboere på avdelingen testet positive.

En ansatt på avdeling B4 på Modumheimen fikk i dag morges påvist positiv koronaprøve. Som kjent ble det sist helg og tidligere denne uken konstatert koronasmitte på to ansatte og tre beboere på den samme avdelingen.

– Vi tar test av alle som nå jobber på avdelingen hver tredje dag. Den som nå ble oppdaget positiv, har hatt tre vakter. Kollegaen hun har jobbet sammen med fikk negativ test, sier virksomhetsleder Birte Sætrang.

Den smittede har ikke sykdomstegn, men er følgelig satt i karantene. Det er også igangsatt smittesporing, i og med at en ikke vet om smitten har kommet via jobb eller privat. I og med at beboerne på avdeling B4 er i karantene, får dagens kjente smitteutbrudd ingen ytterligere konsekvenser for beboerne, opplyser kommunen.

Kommentarer til denne saken