Gå til sidens hovedinnhold

«Vikki» ut mot Vegard Hansen: – Respekløst

Artikkelen er over 3 år gammel

Mjøndølingen Veronica Kristiansen forsvarte lagvenninnen Nora Mørk etter MIF-trenerens kommentar.

(Drammens Tidende)

NEDRE EIKER/OSLO: I en twittermelding tirsdag kritiserer MIF-trener Vegard Hansen Nora Mørk for å ikke snakke med pressen da håndballjentene landet på Oslo Lufthavn etter VM-finaletapet i helgen.

«Nora Mørk ble mer «avkledd» på Gardermoen i går enn i nakenbilde-saken. Prat med pressen også dagen etter et tap – SÅ stor er hun ikke.» skriver MIF-treneren, og viser til saken der håndballstjernens private bilder ble spredt på nettet.

Det var VG som først omtalte saken.

LES OGSÅ: Kristian Kjelling med støtte til Nora Mørk: – Tar av meg hatten

Forsvarer lagvenninnen

Mjøndøling Veronica «Vikki» Kristiansen var kjapt ute med å forsvare lagvenninnen. I et langt innlegg på sin Twitter-profil svarer hun Hansen.

«Den var stygg, Vegard! Respektløst.» begynner sølvmedaljevinneren.

Se hele Twitter-tråden nederst i saken.

Videre skriver «Vikki» at Mørk snakker mer med pressen enn noen andre på laget, og at hun nå trenger ro fordi «media henger over Nora som noen høns 24/7».

Landslagsspilleren sammenligner også pressen med hyener. 

LES OGSÅ: Nye regler fra nyttår:  100.000 bilister kan få dagbøter

– Gjør mjøndølinger stolte

«Du av alle burde vite hva media er ute etter, overskrifter og klikk», avslutter hun innlegget, før hun siden presiserer at hun ikke mener at media er ute etter å ta noen, og at håndballjentene har et godt forhold til pressen.

MIF-treneren - som mener den norske pressen stort sett er veldig snill - står imidlertid på sitt og svarer på Kristiansens innlegg at han tror det hadde vært lurt med en kort kommentar til journalistene ved hjemkomsten etter finalen.

«Gratulerer med strålende innsats forresten, på og utenfor banen – du gjør mjøndølinger veldig stolt.» avslutter MIF-treneren.

Tirsdag kveld modererer imidlertid Hansen seg når det gjelder ordbruken:

– Det var kanskje litt unødvendig at jeg skrev avkledd, men det var ikke noe hovedpoeng. Det viktigste for meg er at at man skal uttale seg til pressen også når man taper, sier han til Aftenposten.

 

 

 

Kommentarer til denne saken