Gå til sidens hovedinnhold

Fotballekspert tror Vegard Hansen overtar Viking

Artikkelen er over 3 år gammel

Thorstein Helstad spår at MIFs Vegard Hansen overtar den kriserammede Stavanger-klubben.

(Drammens Tidende)

NEDRE EIKER: Tidligere fotballspiller og nå fotballekspert Thorstein Helstad i spillselskapet ComeOn! mener MIF-trener Vegard Hansen er rett mann til å bygge opp igjen 1. divisjonsklare Viking.

LES OGSÅ: Nå kan Pellegrinos Godset-drøm gå i oppfyllelse

Stavanger-klubben har sparket både hovedtreneren og sportssjefen og står nå overfor et knalltøft år, mener Helstad, som i sin karriere var innom klubber som Rosenborg, Brann, Lillestrøm, Austria Wien og Le Mans.

– Vegard Hansen har svart belte i å bygge opp igjen gammel fotballstorhet. Det han har fått til med små ressurser gjennom de siste elleve årene i Mjøndalen står det voldsom respekt av. Nå står Viking foran mye av den samme jobben, og jeg tror klubbdirektør Eirik Henningsen har Hansens navn høyt oppe på blokka. Med MIF ute av kvalifiseringsspillet til Eliteserien, tenker Vegard Hansen garantert «Hva nå?». Og den tanken kan fort ende med at han får mulighet til å gjenreise Viking, sier Helstad i en pressemelding.

Den tidligere storscoreren er dermed enig med bookmakerne som har vikersundingen som favoritt til den ledige Viking-jobben.

Og ikke nok med det - også Kenneth Karlsen kan melde flytting til Stavanger, mener han.

– Mjøndalens comeback i norsk toppfotball skyldes i stor grad jobben de to gutta har lagt ned på Isachsen Stadion. Og i Viking er det skrikende behov for trener og sportslig leder som virkelig kan å bygge klubb...! sier Helstad i pressemeldingen.

Ifølge Hansen selv ligger det ikke noe konkret bak spekulasjonene.

– Ikke som jeg vet, svarer MIF-treneren på spørsmål fra Drammens Tidende om det er noe i at han kobles til Viking-jobben.

LES OGSÅ:

– Vi har vært for feige i kvaliken

Opprykksdrømmen brast for MIF

Kommentarer til denne saken