Gå til sidens hovedinnhold

Nå rigges det til Gulldager igjen: 40.000 kroner skal deles ut

Torsdag skal gullbillettene nok en gang flagre ut fra lokale butikker. På Åmotsenteret har de rigget til Gulldager for åttende gang.

Startskuddet for årets Gulldager går torsdag 8. oktober. Under Gulldagene får kundene en gullbillett for hver 100-lapp de bruker i butikker som deltar. På gullbillettene kan man vinne penger under trekningen på Åmotsenteret torsdag 15. oktober.

I alt er det 40.000 kroner som skal deles ut. Det største enkeltbeløpet er på 20.000 kroner.

Gulldagene har vært arrangert av Bygdeposten siden 2013.

Les også

Kjøpte induksjonsovn – vant 20.000 kroner

Ny vri

– Dette er et tiltak for å bevare lokal handel. Det er vår måte å gi noe tilbake til handelsstanden på. Og i år har vi gjort en vri; tidligere varte Gulldagene fra lørdag til lørdag, men i år arrangeres de fra torsdag til torsdag. Det er alltid viktig at folk slutter opp om sine lokale butikker, men i år er det ekstra viktig, sier Nina Sandsbråten i Bygdeposten.

Sammen med Merete Risan var hun ute og leverte ut gullodd og materiell til butikkene onsdag. Også antibac fulgte med på lasset, for å gjøre det hele koronasikkert.

Pyntedugnad

På Åmotsenteret var butikkinnehaverne samlet til pyntedugnad. I løpet av en liten morgenstund ble hele senteret piffet opp med gullballonger og «stæsj».

– Dette er en årlig hendelse og viktige dager for senteret. Vi pynter litt ekstra for å minne kundene om Gulldagene, sier senterleder Gry Harbu.

Hun forteller at oktober generelt er en god handlemåned, og at omsetningen i tillegg får et løft under disse dagene.

– Mitt inntrykk er at kundene synes dette er positivt.

Gulloddene må fylles ut og leveres i kasser som er plassert ut på fem steder i Åmot, Geithus og Vikersund.

LES OGSÅ: – Dette må være årets julegave-favoritt

Kommentarer til denne saken