Heidi Mårtensson har lagt bak seg nok en sterk sesong, og bruker skiføret til å forberede den neste. Onsdag kveld var imidlertid treningsklær byttet ut med glitter og glamour, da Buskerud fylkeskommune inviterte til «Prisaften 2015».

Her ble både kultur- og idrettspriser for 2014 delt ut. Særlig innen idrett gjorde Midtfylket det sterkt.

De to unge utøverne Heidi Mårtensson og Kristiane Holm, som henholdsvis driver med orientering og friddrett samt skiskyting, fikk hvert sitt utviklingsstipend på 20 000 kroner. Det er penger som kommer godt med i videre satsing for de to unge damene.

Årets anlegg

Fra før var det kjent at Hokksund IL ville motta prisen for årets idrettsanlegg i Buskerud. Anlegget det er snakk om, er Falkbanen. Dette anlegget har de siste par årene fått en kraftig oppgradering, og idrettslaget mottok i går sjekken på 50 000 kroner.

Tidligere Geithus-skøyteløper Reidar Borgersen mottok fylkesidrettsprisen på 50 000 kroner. Begrunnelsen er mangeårig sterk innsats både som skøyteløper og syklist.

Også kultur

I kulturkategorien, mottok billedkunstner Hilde Honerud fra Sigdal et utviklingsstipend på 20 000 kroner.

– Vi er stolte av mangfoldet i Buskerud. Vi har i kveld delt ut priser fra Hallingdal til Hurum, så det blomstrer virkelig hos oss, sier fylkesordfører Morten Eriksrød i en pressemelding.

Fylkesordføreren ønsker alle prismottakerne lykke til videre i karrieren.