Klare for trening

Geir Østensen i Sparebank1 Modum, påtroppende redaktør i Bygdeposten Øystein Sørumshagen og Frisklivssentralens Jorunn Killingstad håper flest mulig vil bli med på Bedrifts-impuls.

Geir Østensen i Sparebank1 Modum, påtroppende redaktør i Bygdeposten Øystein Sørumshagen og Frisklivssentralens Jorunn Killingstad håper flest mulig vil bli med på Bedrifts-impuls.

Artikkelen er over 7 år gammel

I morgen starter Bedrifts-impuls med trening tre dager i uka.

DEL

MODUM: Våren er kommet, og med den er det igjen tid for å få bedriftenes ansatte i bevegelse.

Også i år blir det arrangert Bedrifts-impuls. Sparebank1 Modum og Bygdeposten støtter opp om arrangementet, som driftes av Frisklivssentralen.

– Dette er et tilbud til alle som vil bevege seg. Her kan ganske enkelt alle være med, sier Jorunn Killingstad.

Viktig med trening

Sparebank1 Modum har også i år stilt opp med ti gavekort på 500 kroner som trekkes mellom deltakerne. Det mener Geir Østensen er viktig.

– Vi vil gjerne oppfordre til trening og fysisk aktivitet. Er man i fysisk aktivitet blir man i bedre form, og man har det bedre i hverdagen, mener han. Derfor har Sparebank1 Modum oppfordret sine egne ansatte til å være med på Bedrifts-impuls.

– Det vil bidra til redusert sykefravær og bedre humør iblant de ansatte, dersom de er i fysisk ålreit form. Derfor tillater vi også trening i arbeidstida. Det må ikke ses på som en utgift, men en investering, sier Østensen.

Er med selv

Østensen skal selv være med på første 4x4 intervall som arrangers torsdag.

– Det er på tide å komme i bedre form, også for meg, sier han med et smil. Påtroppende redaktør i Bygdeposten, Øystein Sørumshagen mener også fysisk aktivitet er viktig.

– Det bidrar bare positivt å bevege seg, og det er mye av grunnen til at vi er med å støtter dette arrangementet hvert år. Også Bygdeposten har betalt avgiften, slik at våre ansatte kan være med å trene, sier Sørumshagen.

Det hele er nemlig gratis for den enkelte deltaker. Bedriften betaler et tilnærmet symbolsk beløp, og da kan alle ansatte være med på treningstilbudene, uansett hvor stor eller liten bedriften er.

– I tillegg kan enkeltpersoner være med ved å kjøpe frisklivskortet, så det er ingen grunn til å ikke være med på dette, sier Jorunn Killingstad som poengterer at den nye og populære zumbaen også er fin trening for menn.

Artikkeltags