MODUM Eldar Hadzimehmedovic er i ferd med å bli gull verd for sin nye klubb Modum FK. Mot Østsiden tegnet den tidligere eliteseriespilleren seg for begge scoringene da moingene vant 2-0 i Østfold lørdag.

Den sterke seieren over Fredrikstad-laget Østsiden var Modum Fotballklubbs første tre-poenger i 2. divisjon.

Igjen viste Eldar Hadzimehmedovic at han er MFKs nye funn på spissplass. Kjapp i rykket, teft for nettmaskene og ikke minst en evne til å være på rett plass når pasningen kommer – er egenskapene Eldar viser fram på banen. Lørdag fikk han de rette ballene fra lagkompisene Vegard Tandberg og Jan Ottar Andersen - og sendte kula bak Østsiden-keeperen to ganger.

Straffe-miss

Det kunne imidlertid blitt flere mål for gjestene. Etter en halvtime i 1. omgang ble Simen Velstad felt og dommeren pekte på straffemerket. Men den vanligvis så stødige lagkapteinen Leif Arne Brekke ble for ivrig og sendte ballen til himmels i stedet for til ledelse.

Oppgjøret var hele tiden forholdsvis jevnspilt, men forskjellen var at MFK hadde den avgjørende goalgetteren.

Fornøyde trenere

- Jeg er veldig fornøyd med seieren og seriestarten når vi står med fire poeng etter to kamper mot Lørenskog og Østsiden, hvor begge er kandidater til å være med på øverste halvdel på tabellen. Spillet vårt kunne vært bedre, men vi var best og fikk seieren vi var ute etter. Det var det som betydde noe, sier trener Jens Martin Støten.

Trener Trygve Hagen mener seieren gir selvtillit.

- Dette var solid av oss på bortebane. Vi hadde god kontroll og kunne satt flere. Jeg synes vi har fått en flott start, sier Hagen.

Møter storfavoritt

Nå ser han fram mot hjemmedebuten for Modum Fotballklubb mot opprykksfavoritt Follo lørdag.