Du var alltid så hjelpsom, god og snill. Fant på mye morsomt. Vi kunne le så mye av alt du fant på, men også fortvilelse av alle gangene det gikk galt.

Du ble pappa til to fine jenter, Line Victoria og Lone Sofie, som du elsket over alt på jord. Da presten spurte hvordan kiste vi skulle ha, sa Lone Sofie (5): «Pappa skal ha rosa.» Og sånn ble det. Det passet bra - du var en fargerik person og kreativ som få. Du tatoverte mange, malte bilder, laget sølvsmykker, ja alt fikk du til, om det var med så enkle ting som gaffateip eller strips. Du ordnet det, ingenting var umulig for deg.

Du var en aktiv gutt fra du var liten. En som måtte prøve alt, fra sykkel, akebrett og ski, men alt gikk ikke så bra hver gang. Det ble noen turer på sykehuset, men du hadde det bare moro sa du og lo av alt.

Rallycross ble alt for deg som voksen. Du elsket det, og rånermiljøet ble den store tingen. Noe som viste seg da du forlot oss. Den store bilkortesjen som kjørte fra Krøderen og til Åmot sentrum av dine venner i miljøet, viste oss hvor mange venner du hadde. Over 200 biler deltok. Etterpå holdt dem en minnestund for deg i Åmot, hvor dem spilte sangene som du elsket, la ned blomster og tente lys sammen med oss i familien. Vi setter stor pris på dere alle som gjorde dette for ham. Tusen, tusen takk. Det var jo så mange, et helt folkehav av venner. Alle kjente Stig Arild og han sa aldri nei til sine venner.

Torsdag 30. juni ble du bisatt i en fullsatt Heggen kirke. Den tyngste dagen vi har opplevd.

Vi vil aldri glemme deg, Stig Arild. Du vil alltid ha en plass i våre hjerter.