Takk for engasjement for skolen vår

Vikersund skole

Vikersund skole Foto:

Av
DEL

MeningerVi som jobber på Vikersund skole er glad for at foreldre engasjerer seg i skolen vår. Nå har flere uttrykt sin bekymring. Dette tar vi på alvor. Vi som personale viser et stort engasjement for barns faglige og sosiale utvikling, og vi bryr oss om hvordan elevene våre har det i skolehverdagen sin. Engasjementet fra foreldre og foresatte, politikere og skolen, skal vi bruke på en positiv og løsningsorientert måte til å skape en bedre hverdag på skolen vår.

Personalet møter barn som har det vanskelig. Dette kan komme til uttrykk på flere måter, også gjennom krevende adferd. For å ivareta alle våre 342 elever må vi differensiere innen et felles regelverk. Alle elevene kan ikke, og skal ikke, ivaretas likt, fordi de er ulike mennesker.

Mange prosesser var i gang før avisoppslagene; med tanke på enkeltbarn, sykefraværet og samarbeidet med FAU. Vi jobber kontinuerlig med å skape et godt miljø.

Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å ta kontakt med skolen når det er noe de lurer på. Når enkelte foreldre opplever at vi har mistet kontrollen, viser det at kommunikasjonen og samarbeidet med skolen må forbedres. 

Vikersund skole skal være et godt sted å være. Mange elever, foreldre og lærere har en skolehverdag de trives godt med. Det er viktig at vi lytter til dem som ikke har samme erfaring. Vi tar utfordringene på alvor.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Artikkeltags