Mandag skal barna få svar på sine korona-spørsmål

  Lokale barn og ungdommer stiller sine spørsmål til helsepersonell om koronakrisen.

  Modum kommune har tre ganger i uka pressekonferanse om koronasituasjonen lokalt. Mandag er det lokale barn og ungdommer som stiller spørsmålene.

  DEL

  Koronakrisen påvirker alle. Det er mye skriverier om hjemmekontor og hvordan arbeidslivet påvirkes, men barn og ungdommer påvirkes minst like mye, ettersom alt av skoler og barnehager stengt.

  Mandag er det derfor duket for «Barnas pressekonferanse» fra Modum kulturhus. Der vil helsesykepleierne Cathrine Rustad, som jobber i barneskolen, og Ingunn Teigen Gullestad, som jobber i ungdomsskolen, svare på spørsmål.

  – Spørsmålene kommer fra barna selv, og blant dem de to fagpersonene har fått flest av i den situasjonen vi nå står i, sier kommunikasjonsrådgiver Eivind Kopland i Modum kommune.

  Hittil er det nettopp Kopland som har ledet pressekonferansene og stilt de fleste spørsmålene, men denne gang er det naturlig nok barna selv som skal gjøre også dette.

  – Vi har fått med Åshild Brokhaug Røvang fra Enger skole, Amalie Gudbrandsen Aas fra Stalsberg skole, Ståle Halvorsen fra NMU og Magnus R Hansen fra SMU til denne oppgaven, sier Kopland.

  Hele pressekonferansen ser du naturlig nok direkte på bygdeposten.no fra 12.30 mandag.

  Artikkeltags