– Tar det som en utfordring

Hellik Kolbjørnsrud fra Høyre ble valgt til ny varaordfører etter Runolv Stegane.

Hellik Kolbjørnsrud fra Høyre ble valgt til ny varaordfører etter Runolv Stegane. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Hellik Kolbjørnsrud ble valgt til ny varaordfører i Sigdal på torsdagens kommunestyremøte etter Runolv Stegane som har hatt vervet de to siste periodene.

DEL

Kolbjørnsrud ble valgt mot de syv stemmene til Venstre og Arbeiderpartiet. Han har stor respekt for å overta etter Stegane.

– Det blir spennende, men jeg har vært med såpass lenge at jeg tror det skal gå bra. Runolv er en gammel ringrev, å overta etter ham tar jeg som en utfordring, sier han i det han går inn i sin tredje periode som folkevalgt i Sigdal. Han har en klar målsetning for valgperioden.

– Det er å få nok penger til å opprettholde det aktivitetsnivået vi har her i kommunen og det skal vi greie ved å holde en streng budsjettdisiplin, sier han.

Kari Ask ble som ventet gjenvalgt som ordfører. Hun benyttet anledningen til å takke Runolv Stegane for sin innsats de siste åtte årene.

– Runolv er en kunnskapsrik og erfaren politiker som har stilt veldig store krav til seg selv, og også til andre, sa hun i det hun overrakte ham blomsterbuketten.

Artikkeltags