Gå til sidens hovedinnhold

"Symfoni-turer"

Artikkelen er over 8 år gammel

Tirsdag bød turoperatøren Alfa Travel på suppe og kake for å kapre godt voksne kunder i Øvre Eiker.

Turoperatøren, som ble etablert i 1991, åpnet tirsdag dørene til nye lokaler i Hokksund. De har også tidligere hatt tilhold i sentrum, men de siste tre årene har de hatt kontor hjemme hos daglig leder Hogne Hogganvik på Ormåsen.

Nå satser de stort over postkontoret i Hokksund.

-Vi fikk et luksusproblem. Vi fikk for mye å gjøre og det ble for trangt hjemme i Ormåsen. Nå vil vi være mer synlig, og være der det skjer, sier Hogganvik i sin åpningstale.

Trygge reiser

Alfa Travel er kjent som «Trygge reiser for godt voksne» og «Symfoni-turer». Siden 2003 har Alfa Travel utviklet et reisekonsept for dem som ønsker den ekstra tryggheten som gruppereiser kan gi.

– Alt tyder på at behovet for slike reiser vil øke med årene, sier markedssjef Kjetil Ruud.

Målet nå er å bli like gode i Øvre Eiker som de er i Nedre Eiker og Modum.

23 turer

Inger Slaatten har deltatt på hele 23 turer med Alfa Travel, og hun er helt sikker på en ting: Det blir flere.

– Jeg og min ektemann hadde vært på flere turer med andre turoperatører. Men da vi hadde vært på vår første reise med Alfa Travel fant vi ut at dette var noe for oss. Det er hele tiden vi som står i fokus, og de gir oss som reiser mange smil, latter, omsorg og guiding, sier Slaatten.

Hun mistet sin mann for noen år tilbake, men forteller at hun fortsetter å reise på egen hånd. – For å reise på gruppeturer er både sosialt og trygt, sier hun.