Selv om det var første gang Myrvang Pedersen arrangerte hår- og moteshow på Eiker Senter, er hun dreven i gamet. Og ingen ting var spart på da arrangementet gikk av stabelen søndag kveld.

Det hele startet med et forrykende danseshow av dansegruppa til Steinberg IF før «the lady of the night» entret scenen til heftige rytmer og moves.

– Er dere klare? I kveld skal dere få en opplevelse for livet, sa Myrvang Pedersen. Og det ble det for de mange frammøtte.

30 modeller

Med seg på laget hadde Myrvang Pedersen alle butikkene på senteret. Publikum ble møtt av rød løper og «champagne» da de ankom senteret, og alle butikkene hadde egne stands på veien mot stedet der det hele skulle foregå, catwalken.

Rundt 30 modeller i alderen fem til 70 år viste mote og hår etter alle kunstens regler. Og publikum lot seg imponere.

– Vi bruker ikke profesjonelle modeller. Alle modellene du ser her i kveld er kunder, poengterte Myrvang Pedersen.

Én av modellene var Eirik Holmen (11). Han slapp seg løs og ga publikum valuta for pengene.

– Vi fikk beskjed om at vi skulle gjøre noen «moves» på scenen. og det gjorde jeg, fortalte 11-åringen i pausen.

-Jeg har vært med på showet til Margaret flere ganger før i Mjøndalen, og det er kjempegøy, la han til.

Ble ny

Det var ikke bare modellene som viste seg på scenen denne kvelden. Myrvang Pedersen og team Eiker Hårstudio viste også «live» hvordan du styler håret til fest på en enkel og kjapp måte, helt etter Margarets stil.

– Jeg har også en overraskelse til dere her i kveld. Vi skal utføre en «bli ny» på scenen. Og med oss på det har vi fått butikksjef hos Zavanna Nina Andersen, fortalte Myrvang Pedersen fra scene til stor applaus fra publikum.

Og resultatet etter hårfarge, klipp og total makeover ble klappet fram av de frammøtte.

Sang som Annie

Etter pausen var det duket for vakker sang av Julie Mykland (15), utkledd som barnehjemsjenta «Annie». Og sangen hun framførte var selvfølgelig «I morgen».

- Jeg er med i Røren Barne- og ungdomsteater til vanlig. Og jeg har spilt «Annie» før, sa Mykland da vi fant henne bak scenen i den karakteristiske røde parykken.

Blomster-Finn

Årets trekkplaster var Finn Schjøll. Og han hadde bare gode ord å si om arrangøren før han gikk på scenen.

– Margaret er rett og slett et konsept i seg selv. Jeg kan ikke annet enn å beundre henne. Hun tør å være seg selv og er dermed en døråpner til det å leve livet, sa Schjøll.

Alt overskuddet fra søndagen hår- og moteshow går til Familiesenteret i Øvre Eiker, øremerket barn og unge.