Men da må samtlige spillere levere samme helhjertede innsats som i førsteomgangen mot Åskollen fredag.
V/G tapte 0-3, men Dokken fant likevel grunner til å se optimistisk på kveldens Kongsberg-kamp.
– Vi sto på og jobbet bra i første omgang mot Åskollen. Så fikk vi et mål imot like før pause og et nytt på straffespark like etter pause. Litt av «piffen» gikk nok ut av oss da, sier kapteinen.

– Dere ble slitne?
– Det var nok vel så mye psykisk. Vi klarte ikke å komme opp på samme nivå som i første omgang, sier Dokken.

Gill slo til
Før pause hadde V/G en gedigen dobbeltsjanse som burde ført laget i ledelsen. Men bortelagets tidligere landslagskeeper, Thomas Gill, parerte mesterlig to ganger.
V/Gs keeper Gunnar Strand vartet også opp med et tigersprang tidlig i kampen.
Innsatsen var upåklagelig, og lenge gikk det hett for seg både fysisk og muntlig i solskinnet på Rolighetsmoen. Spillende V/G-trener Ronny Jevne var en av tre spillere som havnet i dommerens bok etter en sen takling.

Avgjørende
Men statistikken sier tre tap på rad og et lass med baklengsmål. Den forteller også om en tiende plass på tabellen og om tre poeng opp til «sikker plass».
Kongsberg gjester Rolighetsmoen i dag. Det er en drøy uke siden samme lag slo V/G 6-2. Det var årsverste av Modum-laget.
– Vi hadde en skikkelig prat på treningen etter den kampen, om hva som egentlig kreves av oss. Innsatsen mot Åskollen tydet på at spillerne har skjønt at vi må trå til nå. I dag må vi bevise det. Det kan bli en veldig avgjørende kamp, innrømmer kaptein Dokken, som fredag var flyttet opp på midtbanen.
– Vi kan ikke bade oss til poeng. Jeg regner med at alle spillerne skjønner det nå, sier veteranen.