Viker gir seg på Norefjell

Rådgiver: Bjørn Viker takker av som direktør for Norefjell Skisenter AS, og overlater stolen til Marius Arnesen. Helt borte fra anlegget blir han likevel ikke, i stillingen som seniorrådgiver.Arkivfoto

Rådgiver: Bjørn Viker takker av som direktør for Norefjell Skisenter AS, og overlater stolen til Marius Arnesen. Helt borte fra anlegget blir han likevel ikke, i stillingen som seniorrådgiver.Arkivfoto Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Etter 24 år takker Bjørn Viker av som administrerende direktør ved Norefjell Skisenter AS.

DEL

ALPIN: Han blir av mange betraktet som «Mister Norefjell», der han gjennom 24 år har ledet alpinsenteret med stø hånd. Nå er det imidlertid slutt, og med virkning fra 1. oktober tar Marius Arnesen over stillingen.

– Etter så mange interessante år ved skisenteret er jeg svært tilfreds med å kunne overlate roret til nettopp Marius Arnesen, sier Viker i en pressemelding.

Blir med videre

Han gir seg imidlertid ikke helt, og vil fra månedsskiftet gå over i stillingen som seniorrådgiver. Der vil han bistå selskapet med utvikling av prosjekter knyttet til skianlegget.

– Jeg ser fram til å gå inn i en annen rolle, med fokus på videreutvikling av skisenteret og destinasjonen, sier Viker.

Ny sjef på Norefjell blir altså Marius Arnesen, som siden 2010 har vært ansatt som skidirektør i selskapet.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg til å ta fatt på krevende, men spennende oppgaver, sier han.

Skal videreutvikles

Den tidligere landslagssjefen i alpin har et klart fokus på at Norefjell er Oslos nærmeste høyfjell.

– Det skal vi utnytte og utvikle. Sammen med resten av «Team Norefjell» håper jeg å se enda flere skientusiaster her i framtiden, sier Arnesen.

Samtidig som Marius Arnesen tar over som administrerende direktør, går Kjetil André Aamodt inn i selskapets styre. Styreleder Leif Chr. Salomonsen gleder seg til å ta fatt med nytt styre og ny leder.

– Jeg er veldig fornøyd med at Marius har akseptert utfordringen med å overta som daglig leder etter Bjørn. Han kjenner virksomheten godt, og har de beste forutsetninger for å videreutvikle denne til glede for alle skientusiaster, sier han til Ringerikes Blad.

Stort anlegg

Norefjell skisenter har utviklet seg til å bli et stort alpinanlegg på Østlandet og har totalt 13 skiheiser. Dette bringer alpinistene til 25 kilometer preparerte løyper fordelt på 26 nedfarter.

Artikkeltags