Vestfossen vant lokaloppgjøret

Vestfossen jublet etter å ha slått Vikersund i 3. divisjonoppgjøret. Tonje Bakkeli (f.v.), Anette Larsen, Pia Hansen, Nina Haugen, Marianne Hannisdal, Marita Tuominen, Kirsti Kristoffersen, Anne Lise M. Halmrast, Ane S. Ellingsen og Kaja Holtungen.

Vestfossen jublet etter å ha slått Vikersund i 3. divisjonoppgjøret. Tonje Bakkeli (f.v.), Anette Larsen, Pia Hansen, Nina Haugen, Marianne Hannisdal, Marita Tuominen, Kirsti Kristoffersen, Anne Lise M. Halmrast, Ane S. Ellingsen og Kaja Holtungen. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Slo Vikersund i 3. divisjonsoppgjør i håndball.

DEL

Vestfossen hadde overtaket på Vikersund fra start til slutt i lokaloppgjøret i Modumhallen søndag ettermiddag.

Etter 10 minutter ledet eikværingene 6-1 og Vikersund kom aldri nærmere i kampen, som inneholdt en god del prestisje.

Ingen ville tape

Vikersund ledet tabellen før helgens kamper og det er alltid en ekstra godbit å ta skalpen fra tabelltoppen. Dessuten har Espen Fossli Olaussen, som i år trener Vikersund, hatt ulike trenergjerninger i Vestfossen i mange år og kjenner spillerne godt.

- Det var prestisje å vinne denne kampen ja. Det er klart. Ingen av oss ville tape, sier Tonje Bakkeli etter at Vestfossen har vunnet 28-22.

Hun er godt fornøyd med kampen og var selv svært delaktig i seieren med sine sju mål. God var også keeper Kirsti Kristoffersen som stoppet mange av Vikersunds angrep.

- Vi kommer til mange sjanser, men så stopper det der. Vestfossen var gode i dag. De stopper blant annet ankomsten vår der vi pleier å pøse inn mål, kommenterer Olaussen etter at tapet er et faktum.

På tredjeplass

Vikersund ramlet ned fra tabelltoppen til en tredjeplass etter helgens kamper. Konnerud topper nå tabellen med Notodden på andre. Det skiller imidlertid bare to poeng mellom de tre lagene. Vestfossen ligger tredjesist med tre seire på sju kamper.

Vestfossen har forøvrig et tett kampprogram den kommende uken. Onsdag møter Eiker-jentene Notodden på bortebane og torsdag er det duket for et nytt lokaloppgjør når Hokksund kommer på besøk til Vestfossenhallen.

Vikersund må jobbe godt på trening denne uken før de skal møte Konnerud i toppkamp i Konnerudhallen lørdag ettermiddag.

Artikkeltags