Vestfossen hadde rett og slett ikke dagen fredag kveld i toppoppgjøret mot Drammen FK.

Selv om hjemmelaget åpnet bra på Strandajordet og Marius Tandberg Nilsen sendte Vestfossen i ledelsen 1-0 allerede etter tre minutter. Var det kveldens høydepunkt sett med Vestfossens øyne.

Se tabellen her

Ble overløpt

Vestfossen får ikke godkjent mer enn de 30 første minuttene i kampen som kunne sikret opprykket til 3. divisjon. Videre i kampen leverte laget i grønt og hvitt svakt forsvarsspill og ga gjestene et unødvendig straffespark i tillegg til at de etter hvert ble mer opptatt av dommerens avgjørelser enn spillet på banen.

150 tilskuere fikk se at hjemmelaget ble overløpt av drammenserne i store perioder av andre omgang og at 1-1 ble til 1-4 i løpet av kort tid.

Skuffet trener

- Jeg er veldig skuffet over laget og prestasjonene i kveld, sier trener Fredrik Palerud Hansen etter kampen.

Savnet av midtbanestrategen Vegard Ulleberg var tydelig. Han måtte stå over den viktige kampen på grunn av gule kort. Det preget laget som hadde lite konstruktivt spill.

LES OGSÅ: – Det ser lyst ut

Tror på opprykk

Likevel er VIF-treneren optimist med tanke på opprykk.

- Jeg tror fortsatt det skal gå, men da må spillet heve seg betraktelig i de to siste kampene, sier Palerud Hansen.

Vestfossen skal møte Solberg hjemme og Drammen Ballklubb borte. Trolig må Vestfossen ha minst én seier til for å ta steget opp i en høyere divisjon neste sesong, men det avhenger også av hvordan resultatene til både Solberg og Svelvik blir i serieavslutningen.