Svenskene imponerte

De svenske verdensstjernene, Jan-Ove Waldner og Mikael Appelgren, fikk fram imponerende blikk blant de mange på tribunen i Skiflygningshallen under den fantastiske oppvisningskampen.

De svenske verdensstjernene, Jan-Ove Waldner og Mikael Appelgren, fikk fram imponerende blikk blant de mange på tribunen i Skiflygningshallen under den fantastiske oppvisningskampen. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Mange frammøtte i Skiflygningshallen fikk se topp bordtennis og et gnistrende show av de tidligere verdensstjernene Jan Ove Waldner og Mikael Appelgren under Modum Open.

DEL

MODUM: Aktive Modum Bordtennisklubb inviterte nok en gang til Modum Open – en unik samling toppspillere og verdensstjerner i norsk sammenheng. Fredag og lørdag ble det spilt puljespill og finaler i det flott anlegget i Skisenteret, før svenske He Haijin (7. seedet) kunne ta med seg vinnersjekken på 20.000 kroner over grensen.

Showet

et som imidlertid fikk fram applausen og begeistringen ekstra fredag kveld, var oppvisningen til de tidligere svenske verdens enerne Jan Ove Waldner (46) og Mikael Applegren (49). Waldner var i flere år ranket som verdens beste bordtennisspiller, og har en rekke med ”gullskrift” i minneboka si! Også Appelgren har en imponerende CV!

Oppvisningskampen mellom de to svenskene fikk en godt besatt tribune til å måpe av beundring i showmatchen, hvor duoen fant på de mest fantastiske sprell for å tekkes publikum!

Finurlige server, utrolige slagvekslinger og spill hvor en av dem sto på tribunen og slo presise baller som traff bordet.

Helt klart et av de største høydepunktene gjennom to store bordtennisdager i Skiflygningshallen.

- Klart det er moro å få disse gutta til Modum. De vet å showe, sier Modum-trener Magnus Gundersen.

Han var en av mange som lot seg imponere av Waldner og Appelgren.

- Rått

- Det er helt rått at de fortsatt kan spille slik. Det forteller alt om kvaliteten på det de har gjort ved bordtennisbordet opp gjennom årene, sier Gundersen videre.

De tidligere verdensenerne var i strålende humør, og deltok også i eliteturneringen etter oppvisningen fredag.

- Det er andre gang vi er her, og vi tar selvsagt med oss turneringen når vi først er på Modum, kommenterte svenskene.

Waldner vant for øvrig Modum Open i 2010, men måtte se seg slått av lokale Wang Bing i 8-delsfianalen lørdag, mens Appelgren slo den norske landslagsspilleren Espen Rønneberg i 8-delsfinalen. Appelgren røk siden ut i kvarten for danske Allan Bentsen.

Artikkeltags