Storfavoritter til nytt seriegull

Modum Bordtennisklubb og trener Magnus Gundersen i midten har forsterket laget ytterligere til årets sesong og Modum er storfavoritt til nok en gang å vinne sluttspillgullet.

Modum Bordtennisklubb og trener Magnus Gundersen i midten har forsterket laget ytterligere til årets sesong og Modum er storfavoritt til nok en gang å vinne sluttspillgullet. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Modum Bordtennisklubb stiller med tidenes sterkeste lag i eliteserien som starter i kveld.

DEL

Modum Bordtennisklubb seriestarter på Notodden mot Heddal. De to møttes i en svært jevn og spennende sluttspillfinale i fjor, der moingene til slutt trakk det lengste strået og vant sitt sjette sluttspillgull.

Tippes øverst

I år er de storfavoritter nok en gang.

Norges Bordtennisforbund har gjort en spørreundersøkelse blant de åtte lagene i eliteserien om hvem de setter som favoritt til å vinne grunnspillet. Fire av de åtte lagene tipper at Modum BTK står øverst.

Sterk spillerstall

Og det kanskje med rett, for aldri har klubben hatt en sterkere spillerstall enn i år.

Modum består i år av Wang Bing, Roar Blikken, Pål Thon Korsgård og Fredrik Håkansson. I tillegg har de fått to nye svensker til i Jon Persson og Hampus Nordberg. Begge svært gode spillere. Person er den beste rangerte svenske spilleren i den svenske eliteserien etter legenden Jörgen Persson.

Dessuten har Istvan Moldovan meldt overgang til Modum BTK fra Heddal. Han er imidlertid ikke spilleklar før etter nyttår. Tilbake til klubben er også Truls Christensen.

- Vi stiller ikke med dette laget uten å prøve å vinne nok en gang. men det blir værre og værre for hver gang, sier leder Rune W. Johansen til Norges Bordtennisforbund.

Forsterkninger

Han tipper at Laksevåg blir tøffeste motstander. Vestlandsklubben er den soleklarevinneren på overgangsmarkedet etter å ha sikret seg kineseren Bora Vang, som bor og spiller i Tyrkia.

Men så godt som alle klubbene har forsterket spillerstallene med spillere fra både Sverige og Kina. Det gjør at årets eliteserie aldri har sett bedre ut på papiret.

Eiker vil til sluttspillet

Eiker Bordtennisklubb seriestarter på bortebane mot nettopp Laksevåg torsdag kveld. Fredag 30. september blir det lokaloppgjør i Hokksundhallen mellom Eiker BTK og Modum BTK.

- Vi satser på å nå sluttspillet, som vi gjorde i fjor, sier leder Jan Sandberg til Norsk bordtennis.

Han stiller med følgende lag denne sesongen: Linus Brännström, Peter Hedram, Peter Nilsson, Johans Sondell, Vegard Sandberg og Pål Francis Aarås.

Artikkeltags