Senker billettprisene

Arrangørene av vinterens verdenscup setter ned prisene på billetter, om du bestiller før nyttår.

Arrangørene av vinterens verdenscup setter ned prisene på billetter, om du bestiller før nyttår. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

For å trekke mer publikum til skiflyging i Vikersund 13.-15. februar legger arrangøren ut billigere billetter fram til jul.

DEL

Billettsalget til vinterens verdenscuprenn i skiflyging i verdens største bakke er i gang. Arrangørene i Vikersund frister med lave billettpriser.

- De siste årene har det vær flere debatter om billettprisene på norske idrettsarrangement. Selvsagt ønsker vi flest mulig skal få oppleve Anders Jacobsen & co på hjemmebane, og derfor senker også vi billettprisene, forteller president i organisasjonskomiteen i Vikersund, Stig Hamstad i en pressemelding.

Priser fra tre kroner

For første gang kan du kjøpe en billett for alle renndagene i Vikersund, eller du kan kjøpe billetter dag for dag.

- Fra tre kroner for barn, 25 kroner for ungdom og 250 kroner for voksne mener vi man får svært mye for pengene, sier Hamstad.

Dyrere etter nyttår

I tillegg gjør Vikersund enda et grep.

- Kjøper du billetter før nyttår sparer du mer. Fra 1. januar legger vi på 50 kroner på alle voksen- og ungdomsbilletter. Vi oppfordrer de som vil oppleve folkefest og lange svev til å kjøpe billetter tidlig, dermed blir det også lettere for oss som arrangør og planlegge for riktig mengde med publikum. Erfaringen tilsier at så godt som alle kjøper billett på forhånd, forklarer Hamstad.

Artikkeltags