Ny seier til Hokksund

Playmaker Marie Sjørbotten stod for sju nettkjenninger mot sigdalsjentene.

Playmaker Marie Sjørbotten stod for sju nettkjenninger mot sigdalsjentene. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Hokksund-jentene er fortsatt ubeseiret i årets 3.divisjon etter at gjestene fra Nedre Sigdal ble sendt hjem med tap fra kveldens lokaloppgjør.

DEL

Lokaloppgjøret var forholdsvis jevnspilt og lagene holdt godt følge med hverandre. Gjestene var ubeskjedne nok til å ta ledelsen etter bare noen sekunder, men ellers var Hokksund i føringen. Hjemmelaget ledet 8-7 etter halvspilt første omgang og mindre enn tre minutter før pause var det balanse i regnskapet med 11-11. Nedre misset og hjemmelaget nettet i stedet to ganger på tampen og kunne gå til pause med 13-11-føring.

Sigdalsjentene utlignet til 13-13 etter drøyt tre minutter av andre omgang og reduserte til 19-18 ti minutter før slutt, men på slutten overtok hjemmelaget anført av Marie Sjørbotten som besørget flere nettkjenninger og også fikk med seg de andre jentene til å avgjøre duellen mot sigdalsjentene.

– Jeg sa på forhånd at denne kampen ville bli jevnere enn det man skulle tro ut fra tabellposisjonene, men heldigvis red vi i land seieren, oppsummerte Hokksund-trener Tor Kristiansen.

Etter fem seriekamper er Hokksund ubeseiret og står med ti poeng – bak Røyken og Hurum som har tatt seks seire så langt. I motsatt ende av tabellen er Nedre Sigdal poengløse etter seks kamper.

– Vi leverte maksimalt av det vi har inne i dag – og jeg hadde nesten følelsen av at vi kunne ha vunnet denne kampen selv om det ikke ble sånn. Jeg er godt fornøyd med jentene i dag, kommenterte Nedre-trener Trond Wold.

Artikkeltags