Gå til sidens hovedinnhold

Modum suverene i landet

Artikkelen er over 13 år gammel

Slik ble de seriemestere for tredje år på rad:

MODUM: Espen Rønneberg (18) og Modum Bordtennisklubb er seriemestere for tredje år på rad etter å vunnet 4-1 mot Stord i finalen.

Det gikk definitivt ikke i Modums favør i starten av finalen, som ble spilt på Stord onsdag kveld. I åpningskampen der Wang Bing og Joachim Sørensen møtte Roger Andersson og Kristoffer Hellerud ble det tap 2-3 etter en svært jevn og spennende kamp. I det siste settet hadde Modum to matchballer, men tapte til slutt det avgjørende settet 10-12.

I den første singlekampen taper Wang Bing mot Roger Andersson i første settet, men klarte å snu kampen og vant 3-1.

Nøkkelkamp

Espen Rønneberg (18) var spilleren som ble viktig for Modum i denne finalekampen. Han spilte mot tidligere lagkamerater, men vant likevel den tredje kampen mot Hallvard Fjell, som betegnes som en nøkkelkamp.

Rønneberg tapte mot Fjell da lagene møtte i grunnserien tidligere i år, men etter tre svært jevne sett, greide 18-åringen å hale seieren i land. Det samme gjorde han med solid og godt spill i den siste kampen mot Roger Andersson.

- Dette var en lagseier, men et ekstra pluss til Espen Rønneberg. Han spilte tidvis glitrende, forteller leder Rune W. Johannesen i Modum Bordtennisklubb.

Odel og eie

Modum har vunnet serien tre år på rad og fikk med seg vandrepokalen til odel og eie, samt 40 000 kroner fra Norges Bordtennisforbund. Seks ganger til sammen fra Modum BTK vunnet serien siden 1988.

- Spillerne jublet og det var stor stemning i hallen. Dette var en viktig seier for oss. Bare så synd at vi ikke fikk oppleve dette hjemme i Modumhallen, sier Johannesen.

Trafikk i Modumhallen blir det derimot 18. til 20. april, da den lokale bordtennisklubben er vertskap for junior-NM.