– Litt bittert at vi taper

Modum Bordtennisklubb og Pål Thon Kortgård kom til kort mot Laksevåg i semifinalen i sluttspillet i eliteserien tirsdag.

Modum Bordtennisklubb og Pål Thon Kortgård kom til kort mot Laksevåg i semifinalen i sluttspillet i eliteserien tirsdag. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Pål Thon Korsgård og Modum Bordtennisklubb kom til kort i semifinalen i sluttspillet.

DEL

Modum Bordtennisklubb var sjanseløse mot Laksevåg i sluttspillet i eliteserien og tapte 0-3 for vestlendingene.

Hverken Wang Bing, Roar Blikken eller Pål Thon Korsgård klarte å finne ut av servene og returene til Laksevåg, som stilte med Han Xiaopeng og brødrene Espen og Lars Rønneberg.

Svekket lag

Modum var svekket før kampen siden de måtte spille uten svenskene Hampus Nordberg og Jon Persson. De var begge opptatt med finale i den svenske Pingisligaen.

Dermed går torsdagens finale uten Modum før første gang på sju år. Modum har vunnet sluttspillet de seks siste årene og har til sammen ni mesterskapstitler. I torsdagens finale skal istedet Heddal forsøke å gjøre opp med Laksevåg i Notodden idrettshall.

- Bittert

Modum fikk etter kampen overrakt bronsemedaljer og en sjekk på 10 000 kroner av Sven Erik Nordby fra Norges Bordtennisforbund.

- Det er litt bittert at vi taper. Vi skulle absolutt hatt svenskene her, så hadde vi garantert gått til finalen og vunnet den mot Heddal, sier trener Magnus Gundersen skuffet etter kampen.

Artikkeltags