Kyndig veiledning på Rosthaug

Andrea Semmen (t.v) på Svingens Matador, Emilie Isaksen på Solan, Linn Olafsen på Alfas Zaphir og Merete Nilsen på Kodie ble kyndig veiledet av Lars Rasmussen i ridehuset på Rosthaug i helga.

Andrea Semmen (t.v) på Svingens Matador, Emilie Isaksen på Solan, Linn Olafsen på Alfas Zaphir og Merete Nilsen på Kodie ble kyndig veiledet av Lars Rasmussen i ridehuset på Rosthaug i helga. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Ingen ringere enn selveste Lars Rasmussen har veiledet 24 ekvipasjer i ridehuset på Rosthaug i helgen.

DEL

Rasmussen er dansk, men bosatt i Slemmestad og en av hestesportens mest anerkjente personligheter. Han utdanner både hester og ryttere, og har hatt suksess i både internasjonal sprang og dessur.

I helga har Lars Rasmussen regjert i ridehuset på landbruksskolen der Rosthaug har hatt treningssamling for mange lokale og noen litt mer langveisfarende ryttere og hester.

– Det har vært spennende og lærerikt – og Lars Rasmussen har peiling på det han driver med, var de aktive skjønt enige om.

Rosthaug har et stort og moderne hesteanlegg på landbruksskolen. Skolen har ønske om at anlegget skal bli et attraktivt ridesenter og et naturlig sentralt sted for hestesporten i området.

Det er travel aktivitet også utenfor skoletida i hesteanlegget på landbruksskolen og de to neste helgene skal ridehuset brukes til kretstrening for Buskerud rytterkrets med britiske Jeremy Spring som trener og instruktør. Førstkommende helg handler det om dressur, mens sprangekvipasjene inntar Rosthaug 8. og 9. november.

Artikkeltags