Isachsen klar for sesongfinale

Sverre Isachsen avslutter sesongen i Seattle i helgen.

Sverre Isachsen avslutter sesongen i Seattle i helgen. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Sverre Isachsen vant den forrige runden i Global Rallycross Championship i Seattle. På onsdag er han klar for årets siste løp i Las Vegas.

DEL

Løpene i Red Bull Global Rallycross går vanligvis på lørdager eller søndager, men årets tiende og siste løp går i forbindelse med den store bilmessen SEMA Show i Las Vegas, og kjøres derfor på onsdag. Banen er bygget på en parkeringsplass rett bak noen av de mest kjente hotellene i Las Vegas.

- Vi kjørte et løp her i fjor også, så jeg kjenner banen. Jeg skal ikke legge skjul på at baner med litt mer grus passer meg bedre enn denne som har mest asfalt, men med seieren sist i bagasjen skal jeg kjempe om seier her i Vegas også, sier en offensiv Sverre Isachsen.

Seieren i Seattle var den første seieren til Sverre Isachsen i Red Bull Global Rallycross, og også den første rallycross-seieren til Subaru. Etter førsteplassen sist rykket Isachsen opp på en femteplass i mesterskapet, men han har ingen mulighet til å vinne sammenlagt. Det har imidlertid de fire første, Joni Wiman, Ken Block, Nelson Piquet Jr. og Scott Speed.

- De fire første i mesterskapet kommer til å kjøre med nervene utenpå bilen, men det slipper jeg, og det vil være til min fordel.

De innledende heatene starter tirsdag, mens finalen går onsdag klokken 19.30 lokal tid.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken