Isachsen ble påkjørt i finalen

Sverre Isachsen ble påkjørt i helgens GRC i North Carolina.

Sverre Isachsen ble påkjørt i helgens GRC i North Carolina. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Årets åttende runde av Global Rallycross Championship endte med krasj. Nå gleder Sverre Isachsen seg til å prøve sin helt nye bil i høstens finaleløp.

DEL

Hokksund-føreren i Subaru PUMA Rallycross Team hadde en vanskelig dag på jobben på grusbanen til Charlotte Motor Speedway i North Carolina. KNA Eiker-føreren var nummer ni på kvalifiseringen og endte på fjerdeplass i det første heatet. I det andre heatet gikk det imidlertid bedre, og en andrelass bak Brian Deegan gjorde at han var kvalifisert til finalen sammen med åtte andre. 42-åringen startet fra andre rad i finalen, men ble stående etter et sammenstøt med Scott Speed. I omstarten ble det et nytt sammenstøt, denne gangen med Ken Block, og Isachsen måtte bryte.

- Jeg hadde en god start og var helt i tet, men ble påkjørt. Jeg er ikke fornøyd med kjøredisiplinen her i dag. Noen burde skjerpe seg, sier Sverre Isachsen.

Fokuserer på finalen

Sverre Isachsen vil nå forsøke å glemme denne helgen så fort som mulig, og er heller fokusert på finaleløpet i Las Vegas den 7. november. Da er nemlig planen at han skal debutere med sin helt nye Subaru Impreza, og gjøre et testløp med denne før den skal tas i bruk for fullt neste sesong.

- Den nye bilen har blitt litt forsinket på grunn av sene deleleveranser, men nå er den snart ferdig og jeg håper å kjøre denne i Las Vegas. Det første løpet med en helt ny bil blir naturlig nok et testløp, men på sikt har jeg tro på at det vil være en vinnerbil, avslutter Sverre Isachsen.

Scott Speed vant søndagens løp i Charlotte, mens finske Toomas Heikkinen sikret seg GRC-tittelen, selv om det gjenstår et løp av årets sesong.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken