Hokksund knuste alle

Bettina Bakken var turneringens store spiller for Hokksund

Bettina Bakken var turneringens store spiller for Hokksund Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Hokksunds lovende 16 årsjenter gjorde rent bord i den siste kvalifiseringsrunden til Bringserien for J16. I tur og orden ble Glassverket, Flint og Tyristubben slått med solide sifre.

DEL

Hokksund er klar for hovedrunden i Bringserien som starter med de første kampene om en drøy måned. Etter en suveren helg spillemessig Tyrisstrandhallen, kunne eikerjentene slippe jubelen løs.

- Dette var kjempegøy. Vi hadde et godt håp om å klare minst en tredjeplass i den siste sjansen vi fikk til å spille i Bringserien i høst og vinter. Men at vi skulle ta det så suverent og vinne alle tre kampene, var kanskje litt i overkant, oppsummerer en av Hokksunds mest sentrale spillere i kvalifiseringen, Bettina Bakken.

Både Bettina og lagvenninnene slapp seg virkelig løs i helgens siste kamp i det prestisjefylte lokaloppgjøret mot hjemmelaget Tyrisstubben. Godt forsvar, kjappe kontringer og flotte avslutninger, var menyen Hokksund vartet opp med da de kjørte over Tyristubben med 23-16.

Før det hadde Glassverket fått unngjelde med 23-20 og Flint ble utklasset med 31-20.

- Vi er strålende fornøyd. Dette var moro. Nå skal vi forberede oss best mulig fram mot starten i det nasjonale puljespillet. Foreløpig vet ikke hvem vi møter. Det blir klart i løpet av få dager, sier en stolt Hokksund-trener Espen Fossli Olaussen.

Artikkeltags