Hokksund imponerte med to av tre

Flott avslutning for Hokksund mot Fyllingen.

Flott avslutning for Hokksund mot Fyllingen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Hokksundjentene fikk en strålende start i den landsomfattende Bringserien for jenter 16, og vant to av tre kamper i den første hovedrunden på hjemmebane.

DEL

Hokksunds jenter 16-lag hadde god grunn til å smile da de gikk av banen etter siste kamp i Bringserien i Sentrumshallen søndag.

Jentene hadde levert kjempeprestasjoner med seirer over Sotra og HG Gokstad, og et tap de kunne leve med mot en av de største favorittene til sluttspillplass, Fyllingen fra Bergen.

- Jentene gjorde en meget god debut i sitt første møte med Bringseriens hovedrunder. To sterke gevinster mot Sotra og HG Gokstad lørdag var gledelig, sier trener Espen Fossli Olaussen.

Han visste på forhånd at den siste kampen i helgens runde ville en vrien oppgave, og det så da heller ikke lyst ut fra start med en soleklar Fyllingen-ledelse tidlig i første omgang.

- Vi ble i letteste laget mot Fyllingen – spesielt i starten av oppgjøret. Vi brente alt for mange avslutninger da. I andre omgang fikk vi til angrepsspillet bedre, og da holdt vi så godt følge at vi vant omgangen med ett mål. Det var en positiv opplevelse for jentene i det første møtet med Bringseriens hovedrunder, fatsslår Fossli Olaussen.

Artikkeltags