– Har utvidet igjen og igjen

Det er mange som vil se Ole Einar Bjørndalen og Co. i aksjon under mesterskapet i Tyskland i månedsskiftet februar-mars.

Det er mange som vil se Ole Einar Bjørndalen og Co. i aksjon under mesterskapet i Tyskland i månedsskiftet februar-mars. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Runolv Stegane og Stegane Sport mangler ikke akkurat skiskyttertilhengere som vil være med til VM i Ruhpolding i vinter.

DEL

Det er mange som vil se Ole Einar Bjørndalen og Co. i aksjon under mesterskapet i Tyskland i månedsskiftet februar-mars.

Stegane planla i utgangspunktet en sportsreise for 200 mennesker, men pågangen har vært så stor at han stadig har vært nødt til å øke antallet.

Nå utvider han taket for fjerde gang.

Tak på 200, så 300, 400...

- Jeg hadde egentlig satt et tak på 200, så 300 og så 400, men har utvida og utvida, forteller Stegane som arrangerer turen i samarbeid med Bygdeposten.

Nå er 482 personer påmeldt, men det er fortsatt plass til flere.

Etter et besøk i Ruhpolding for en måned siden, klarte Stegne å oppdrive enda flere ledige hotellsenger.

25 ledige plasser

- Det er derfor ledige plasser til omtrent 25 personer pr. i dag, opplyser Stegane.

VM-oppholdet har tre alternativer. Enten kan du velge å se hele mesterskapet, som går over to uker eller du kan velge en av ukene.

Til nå er over 50 av deltakerne fra Modum, Krødsherad, Sigdal og Øvre Eiker. Størst er pågangen den første VM-uka fra 29. februar til 6. mars.

Artikkeltags