MODUM: I følge rapporten på modumfk.no leverte moingene en sørgelig forestilling i oppgjøret mot Drammen FK, som ble spilt på Marienlyst i Drammen søndag kveld.

- Det florerte med feilpasninger og slurv, ingen blør for drakta og det synes ikke som om spillerne forstår alvoret i situasjonen. Nå er det faktisk slik at MFK kan rykke ned fra tredje divisjon, skriver modumfk.no

Må hente nye spillere

Videre står det at laget ikke leverer på det nivået som er forventet.

- Prestasjonene er sterkt varierende, motivasjonen synes å mangle hos enkeltspillere - og klubbledelsen må nå lete med lys og lykte etter nye spillere. Hvis ikke noe dramatisk skjer, kan drømmen om MFK som en spydspiss for fotballen i midtre Buskerud bli et mareritt.

Lagets oppmann, Ole Gunnar Fidjestøl innrømmer at prestasjonene ikke er bra nok.

- Vi må evaluere alt når vi kommer til ferien, sier Fidjestøl til nettsidene.

For dårlige kollektivt

Det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 28 minutter. 2-0 kom på straffespark etter 67 minutter.

Beholdningen fra Modum-laget i kampen var et par sjanser fra Sigmund Grøterud, da han kom inn for Alexander Aass etter 65 minutter.

Stort mer hadde ikke MFK å by på.

- Det som er spesielt skuffende å se, er at den kollektive innsatsen er for dårlig og at nederlagene ikke synes å gå inn på spillerne, skriver nettsiden.

Et par spillere får likevel ros for sin innsats. I første omgang var unggutten Kristoffer Sørensen positiv, mens Christian Nygård spilte seg opp etter pausen.

- Gjenopplivning

- Det eneste fokuset vi har nå er å overleve. Gjenopplivning kalles det vi driver med, sier spillende trener John Reidar Jensen til Drammens Tidende.

Heller ikke Drammensavisens journalist er særlig imponert over Modum-laget.

- Laget hang ikke sammen i det hele tatt og det er tydelig at selvtilliten er på bunn, skriver avisen.

Modum FK ligger på 9. plass på tabellen - altså fjerde sist. De seks dårligste lagene rykker ned fra 3. divisjon.

Se tabellen her