Den satt, Vikersund

Christina Indresæther spilte nok en fantastisk kamp for Vikersund og ble igjen toppsocrer for laget som etter kveldens kamp har sikret seks poeng i andredivisjon.

Christina Indresæther spilte nok en fantastisk kamp for Vikersund og ble igjen toppsocrer for laget som etter kveldens kamp har sikret seks poeng i andredivisjon. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

I sin sjuende kamp for året satt endelig spillet slik Vikersund ønsket, og laget kunne gå av banen hjemme i Modumhallen med storseier.

DEL

Det var Fram fra Larvik som hadde tatt turen til Modum for seriekamp i andredivisjon torsdag kveld. Det som var ventet å bli et jevnt oppgjør med Fram som en knapp favoritt ble noe helt annet.

Rask ledelse

For mens Vikersund pleier å starte smått, og bruke tiden til å score målene, var torsdagens oppgjør kanskje blant de beste startene i lagets historie. Etter seks minutter sto det 6-0, og derfra var aldri hjemmelagets ledelse truet.

– Dette var skikkelig gøy. Nå fikk vi vist både oss selv og publikum at vi faktisk er i den formen vi selv har visst at vi er, sier assistenttrener Jannicke Svendsen.

Levende vegg

Til pause i Modumhallen sto det 18-5 på resultattavla, noe et godt forsvarsspill og en enda bedre keeper skal ha mye av æren for. Mari Bergerud sto nemlig som en levende vegg gjennom hele omgangen, og ble etter kampen kåret til både Vikersunds og banens beste spiller av den lokale juryen.

– Mari var ganske enkelt fantastisk i dag, og det er morsomt å se at hun får et sånn løft samtidig som forsvaret presterer godt. Dette er hennes beste kamp i Vikersund-trøya, mener Svendsen.

For stor ledelse

I andre omgang kunne det nesten virke som om ledelsen var litt for stor for Vikersund, for det første kvarteret var hverken tempoet, presisjonen eller forsvarsspillet det samme. Dermed knappet også gjestene noe inn på det enorme forspranget, uten at det noen gang ble en utrygg ledelse.

– Ledelsen er så stor at vi sliter med å holde trykket oppe. Da blir også konsentrasjonen, presisjonen og alt annet dårligere, er også assistent Svendsen enig i.

Det siste kvarteret tar det seg imidlertid igjen noe opp, og Vikersund vinner fortjent 30-17. Dermed får laget nye to poeng, og en behage «luke» på fire poeng ned til de tre bunnlagene. Det blir godt å ta med inn mot de neste kampene, for å kunne senke skuldrene og spille god håndball. Torsdag beviste nemlig laget at dét er noe de kan.

Artikkeltags